söndag 29 mars 2009

BOKCIRKEL - MINDFULNESS I VARDAGEN

Alla bokcirkeldeltagare! Jag föreslår att vi tar en vecka till på oss för att läsa kapitel 2 & 3. Är ni med på det? Då det ännu inte kommit in några reflektioner på dessa kapitel tänker jag att det kan vara bra att ha lite längre tid på sig. Detta gäller alltså ännu en vecka.

Ni som inte är med i bokcirkeln men är intresserade av Mindfulness/Medveten Närvaro, läs gärna bokcirkeldeltagarnas reflektioner till boken. Det är många intressanta och givande tankar.

Är du intresserad av att vara med i bokcirkeln, så går det bra att anmäla sig i efterhand. Vi läser i lugnt tempo, så det är inte svårt att läsa i kapp. Läs mer om hur det går till HÄR. Det enda som krävs är att du har tillgång till Ola Schenströms "Mindfulness i vardagen".

5 kommentarer:

 1. Låter bra, helt ok för mig, haft fullt upp hela helgen och nu måste jag rusa iväg på nattajobb... skriver ner lite reflektioner i veckan om dessa kap,
  Har så gott allihopa!

  SvaraRadera
 2. Det låter bra! Jag har några sidor kvar att läsa. Då måste jag inte göra det i kväll. Jag återkommer i början på veckan med kommentarer.

  SvaraRadera
 3. ...och jag som suttit och läst som en iller idag ;-) Skulle precis skriva mina reflektioner om kapitel 2 o 3, men jag kan ju iochförsig göra det ändå?

  Ska jag ta det i detta inlägg eller föregående?

  SvaraRadera
 4. moonroose - det låter jättebra det!

  Camilla - finemang!

  Vendela - hur tänkte du där? Läsa en bok om Mindfulness "som en iller ;-)...
  Skriv gärna dina reflektioner i det föregående inlägget, så samlar vi dem där. Lättare att hitta tillbaka till dem då. Hoppas du gillar det du läser.

  SvaraRadera
 5. Hej Ulrika! Nu har jag inte varit med på rensa i röran på ett tag, för där inte funnits tid. Men du är inne på alla dessa ämnen som berör mig djupt. Och jag har börjat på en stresshanteringskurs som jag skriver på inne i min blogg. Det är skrivet på engelska så alla som besöker sidan kan ta del utav det. Jag har besökare från hela världen.

  Kika gärna in och läs och ge synpunkter. Kanske sådant jag missat. Och sprid gärna budskapet vidare, så folk hos dig kan få ta del av det.

  Kursen är fantastiskt bra och nu har jag börjat med just Ola Schenströms Mindfulness med kroppsscanningen och det är underbart!

  Tack för all inspiration!

  Kraaam

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...