måndag 30 mars 2009

RENSA I RÖRAN UTMANINGEN V.14

Under två veckors tid har jag rensat och organiserat i garderoben. Nu har jag bara kläder där i som passar, som jag tycker om och som jag kommer att använda. Garderoben bredvid organiserades med trådbackar och nu har jag till och med tomma utrymmen!Denna veckas rensningsprojekt blir i mindre skala. Sänggavelns förvaringsutrymme ska rensas och snyggas till.

Hur går det för er alla som är med i Rensa i röran utmaningen???

11 kommentarer:

 1. Jag tycker att jag rensar och slänger mest hela tiden och ändå finns det så mycket kvar! Den här veckan blir det hatthyllan i hallen som ska få sig en genomgång.

  SvaraRadera
 2. Jag har varit urdålig på att rensa, och det jag har gjort har jag inte dokumenterat =)
  Det har varit fullt upp och kommer att vara så fram till påsk ungefär, men sen blir det lugnare både på jobbet och fritiden.
  //Kerstin

  SvaraRadera
 3. Jag valde för två veckor sedan ut hyllan i hallen att rensa. Det är inte gjort än... Jag vet inte hur det är just nu, alldeles hopplöst känns det. Men det kommer...

  SvaraRadera
 4. Jag märker att jag hänger med i rensningen iallafall. Tack för inspirationen :)

  Min garderob är också fin nu efter helgen. Märkte att jag knappt har några byxor som jag trivs i (haha -som är lagom menar jag).

  Hoppas att du får en härlig måndag!

  SvaraRadera
 5. ÄR inte med i utrensningen ännu - min operation i maj gör att jag inte riktigt vet vilken storlek jag kommer att dra... så jag får väl vara en sån där eftersläntrare i det här fallet! :)

  TACK för dina rader hos mig - de värmde och stärkte mig - och ja - boken ska jag absolut kolla upp.

  SvaraRadera
 6. Jag är fortfarande på. Barnens rum är avklarade och nu väntar sektion 1 bland mina bokhyllor. Ska hårdrensa bland mina böcker och bara behålla sådana som verligen betyder något för mig.

  SvaraRadera
 7. Denna vecka är det en låda med en massa plock som jag skall gå igenom.

  SvaraRadera
 8. Jag har rensat ut ca 40 böcker, i sedan tidigare ganska hårt rensade hyllor. Jag vet att det kommer nytt, så då måste plats till. Inte alla böcker man behöver spara för livet!
  De flesta av de utsorterade kommer att skänkas till en bokloppis och några kommer att läggas upp till försäljning på min egen blogg nästa vecka. Men den här veckan tar jag mig en paus och åker på semester!

  SvaraRadera
 9. Denna vecka har jag tänkt mig att frysen ska få sig en omgång. Den har fyllts på i omgångar så innehållet är jag lite osäker på, och en avfrostning är på tiden. /Tiana

  SvaraRadera
 10. wow, imponerande att du har fått tomma utrymmen!
  Rensningen för mig har gått bra, däremot har jag inte dokumenterat mina rensningar.
  Den här veckan har jag dock tagit ett "före" kort så att jag kan lägga upp på bloggen. Att bara skriva en text över vad man rensat ger ju inte så mkt.... Efter bokhyllsrensning förra veckan kommer jag ta mig an allt som ligger ovanpå garderoberna. Där har allt som är bra att ha samlats, plus kartonger som jag inte vill slänga, "de är ju bra när man ska flytta...."

  SvaraRadera
 11. Jag koncenterar mig mest på att rensa i röran som finns i mitt huvud. Det är ett stort projekt:-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...