Mina e-böcker

Mina e-böcker/e-kurser beställer du enkelt genom att antingen betala via Simple Signup (boka knapparna nedan). Du få böckerna/kurserna till din mejl inom 24 timmar. Eller så kan du mejla din beställning till: kontakt@ulrikagabriel.se. Varje bok/kurs kostar 89:-. Vill du beställa mer än en bok/kurs kostar de 59:-/st. 
I ditt mejl uppger du: namn, adress, telefonnummer och mejladress. Du får sedan en e-faktura till din mejl som ska betalas inom 10 dagar (inga extra avgifter). Föredrar du att betala genom en banköverföring, ange det i ditt mejl, så får du information om hur du ska gå tillväga.

21 dagar till bättre självkänsla
är en kombinerad e-bok/e-kurs som bygger på att du under 21 dagar läser ett kapitel om dagen och gör tillhörande övning. Successivt bygger du på med dina nya vanor och du bygger på så vis upp din självkänsla.

I boken/kursen får du lära dig vad det innebär att ha en god självkänsla och hur det kommer sig att självkänslan är låg. Men framför allt får du lära dig att träna upp din känsla för dig själv och dina behov - alltså din självkänsla.


Genom att under 21 dagar successivt jobba med olika övningar och sakta men säkert bygga upp nya och stärkande vanor i vardagen kommer du att efter kursens slut känna dig själv på ett helt annat sätt än vad du gjort tidigare. Du kommer att få arbeta både praktiskt med handling och med att lära dig att förstå och tänka på ett stärkande sätt. Kursen är inspirerad av KBT vilket i det här fallet innebär att du lär dig och bygger upp nya tankar, känslor och beteenden under hela kursens gång.


Några exempel på övningar:


  • Skriva dagbok
  • Spegelövning
  • Meditation/Medveten närvaro
  • Affirmationer
  • Saboterande tankar
  • Stärka andra
  • Bättre självkänsla-gest
  • Självkänslaövning
  • Hantera motgångar
  • Tankar om misslyckande


e-bok/e-kurs 21 dagar till bättre självkänsla
89 kr

21 dagar till ett EGOlogisk liv
är en kombinerad e-bok/e-kurs där du successivt under 21 dagar lär dig att bygga upp ett EGOlogiskt liv. Att vara EGOlogisk innebär att du lär dig att se till dina behov utifrån dina möjligheter. När du tar hand om dig själv så mår du bra och när du mår bra mår din familj, dina vänner, kollegor och alla andra du har runt omkring dig också bra.


I boken/kursen får du lära dig vad det innebär att var EGOlogisk och viktigast av allt hur du med hjälp av EGOlogiska tankar och handlingar efter dina förutsättningar ska hitta till ett större välmående och en bättra balans i tillvaron. Du kommer att steg för steg lära dig att fokusera på det som är viktigt för dig och det du behöver för att må bra och ha balans i livet - helt efter dina förutsättningar och möjligheter.
Meningen är att du ska läsa ett nytt kapitel varje dag där det står förklarat varför just det området du ska arbeta med är viktigt och med övningar som du ska göra. Nya tankar, övningar och handlingar i 21 dagar. Tillsammans kommer de att bygga upp nya och härligt EGOlogiska vanor för dig i ditt liv.

Övningarna är enkla och tanken är att du successivt ska införliva de nya vanorna i ditt liv.

Under kursen får du lära dig:

- Att mäta din energinivå
- Vad EGOlogiska handlingar innebär
- Att anpassa dig efter dina förutsättningar
- Hur du kan förändra dina saboterande tankar
- Jobba med tacksamhet
- Jobba med affirmationer
- Att starta din dag på bästa möjliga sätt
- Att planera för egentid
- Att säga nej när det behövs
- Att vara mindfull i vardagen
- Att säga ja till sådant som berikar
- Hur motion kan få dig att må bättre
- Att stärka din självkänsla och självkärlek
- Att slänga bort offerkoftan
- Att visualisera dina önskningar

- Att avsluta dagen på bästa möjliga sätt
- Att utmana dig själv med att prova något nytt

e-bok/e-kurs 21 dagar till ett EGOlogisk liv 89 krRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...