torsdag 12 januari 2012

MAGISKT MÖTE MED JOSEFI

Josefi Dahlberg
Allt i tillvaron går liksom inte att förklara. Det är som att de händer på någon annan, oförklarlig nivå. Ändå är det helt logiskt, verkligt och inte minst självklart när alla bitar har fallit på plats.
Jag skrev för några dagar sedan ett inlägg med rubriken "Jag bjuder in och erbjuder". Innebörden i det inlägget var att jag kände ett behov av att möta nya intressanta människor och utmaningar.
Redan innan jag publicerade det inlägget hade jag blivit kontaktad av en tjej som jag känner genom Facebook och boggvärlden. En härlig livsbejakande och kunnig tjej som heter Josefi Dahlberg. Vi har haft en del kontakt via nätet, men trots att vi bor i samma stad har vi aldrig träffats. Men det ville Josefi ändra på. På något underligt sätt hade hon känt av min "utsträckta hand" redan innan jag hade publicerat bild och text i min blogg.
Hon fick en känsla av att det var viktigt att kontakta mig och skickade ett meddelande på Facebook.

Min spontana känsla var YES! Självklart skulle vi träffas.
Och träffas gjorde vi i tisdags den här veckan. Snacka om möte i flow och kreativitet. Tiden flög i väg och vi spottade ur oss ideer och energi nog för  att försörja en större kommun i ett decennium framöver.
Ibland är det bara meningen.
Det här var verkligen meningen.
Samma intresseområden.
Samma drömmar.
Samma visioner
Dessutom bosatta i samma stad.

Så härmed får jag lov att presentera ett kommande samarbete Josefi Dahlberg och Ulrika Gabriel!

Vad exakt vårt samarbete kommer att handla om kommer vi ännu så länge att var lite hemliga med. Vi måste ju väcka er nyfikenhet ;-). Men jag kan avslöja så pass mycket som att det är ett mycket hälsosamt samarbete som du och alla andra kommer att få ta del av här på min blogg, på Josefis blogg JOSEFI och på Facebook. Förhoppningsvis kommer fler personer att bli involverade på vägen, för vi tror båda två att det här kommer att bli stor. Väldigt stort.

Välkommen att hänga med oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...