söndag 8 januari 2012

JAG BJUDER IN OCH ERBJUDER


Jag har under några veckors tid sett en bild för mig i mitt inre. Det är bilden av en framsträckt hand, MIN hand som sträcks fram. Samtidigt har jag en stark känslan av att jag måste förändra och bjuda in nya möjligheter i arbetslivet.
Jag älskar verkligen mitt jobb som coach och inspiratör, så det vill jag absolut inte ändra på. Men däremot förutsättningar hur jag arbetar. Jag tycker mycket om att arbeta självständigt, sätta upp mina egna mål och jobba för att nå dem. Men, jag har också ett stort behov av socialt umgänge. Att få finnas i en social gemenskap, vara delaktigt, låta mig inspireras och inspirera andra, gemensamt kämpa för att nå samma mål.
Jag behöver helt enkelt båda delarna för att må bra. Som egenföretagare blir det mycket ensamarbete. Även om jag träffar och talar med fantastiska människor i mitt jobb, så fyller de inte den funktionen som kollegor eller samarbetspartners fyller.

Så nu sträcker jag ut en hand.
Jag sträcker den mot något nytt som jag inte själv vet vad det innebär.
Det känns bara viktigt.
Handen riktar sig till dig/de/dem som liksom jag arbetar med att få andra att må bra, utvecklas och kunna leva sina liv efter bästa möjliga förutsättningar.

Samtidigt läser jag ett inlägg i alltid lika kloka Sanna Ehdins - numera Sanna Ananadala, blogg där hon den 6 januari skriver:
"Om 2011 handlade om att rensa o reflektera så handlar 2012 om att agera! Vissa år ska man känna in o reflektera i början men inte 2012 – det är nu nu ska köra för fullt från början på det du önskar göra!
Vänta inte utan tiden är mogen att agera för vi har energimedvind nu. De första tre veckorna är det lyft i energierna så passa på och sätt igång – nu! Det du funderat på, längtat efter och drömmer om – våga gå efter det. Ta ett hopp in i ditt nya liv!   : )
Det är även viktigt att komma igång och inte skjuta upp det – för som du kanske har märkt finns inte längre ”sen”. Säger man att man ska göra nåt sen – så blir det aldrig av… Det får göras nu – eller inte!"
Helt plötsligt kändes det ännu viktigare att visa min utsträckt hand för ALLA.
Kanske är just DU en person som vill fatta handen av en eller annan anledning. Eller kanske känner du någon som du tror kan och vill.
Det  jag själv har i åtanke är olika typer av samarbeten, men jag vill inte begränsa mig i att det enbart handlar om det. Jag är helt enkelt öppen för det som kommer.
Varsågod! Jag sträcker ut min hand...
Om du vill ta den och tror att just DU har tankar och idéer som kan vara givande för oss båda, skicka mig gärna ett mejl till: kontakt(snabela)ulrikagabriel(punkt)se2 kommentarer:

  1. Livet är spännande! Jag har precis igår släppt in en ny person och relation i mitt liv. Framtiden är nu.

    Lycka till och hoppas människor hjälper dig som du kan hjälpa dem :-) Kram

    SvaraRadera
  2. Maria - Åh så spännande och härligt. Jag önskar dig all lycka!
    Jag har flera spännande och som jag hoppas givande möten åt båda hållen att se fram emot den närmaste tiden. Det ser jag fram emot.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...