onsdag 11 januari 2012

GLAD ÖVER ATT VARA STOCKHOLMSBESÖKARE

Stockholm är en underbar stad som jag gärna besöker.
Faktum är att jag är glad över att inte bo i Stockholm just därför att det blir så mycket trevligare att åka dit som gäst/besökare/turist.

Jag hoppas att ni som bor i Stockholm inte glömmer bort vilken vacker stad ni bor i. Det är ju annars så lätt att bli hemmablind för sådant som vi har "omkring oss" jämt och ständigt.

Jag har turen att bo så pass nära Stockholm att staden är lätt att besöka. Jag bor i Västerås och det är bara 50 minuter med tåget till Stockholm. Västerås kan väl nästa räknas som en förort... Många som jobbar i Stockholm har valt att bo i Västerås, speciellt har många flyttat hit nu då nya fina lägenheter har byggts nere vid Mälaren, bara ett stenkast från tågstationen.

Själv tycker jag att det är en underbar lyx att boka en eller ett par övernattningar på något fint hotell i Stockholm. Det finns massor med underbara hotell med närhet till precis allt sevärt. Börjar fundera på om det inte är dags för en liten Stockholmsweekend snart och klickar runt bland hotellen på sidan Stockholmshotell där det finns ett bra utbud och överblick över vad som finns att välja på.
Sist jag bodde på hotell i Stockholm bodde jag på Clarion Hotell Stockholm och det var verkligen både fint och bra service. Men det är ju roligt att prova något annat denna gång.
Någon som har något citynära hotell att rekommendera?

2 kommentarer:

  1. Prova Elite Marina Tower om du är här maj-sep och önska då ett rum med sjöutsikt. Sen kan du ta båten till stan eller djurgården och det går buss direkt från Centralen och till hotellet.

    PS är kanske lite partisk eftersom jag njuter dagligen av området (inte hotellet)

    SvaraRadera
  2. Pia - Tack Pia! Det är just sådan här "partisk" tips som jag är ute efter. Ska absolut kolla upp det hotellet. Det lär bli rätt årstid också ;-). Tack snälla!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...