fredag 13 januari 2012

JAG VÄLKOMNAR BODY BAZAR


Jag har nöjet att få presentera en ny samarbetspartner här på bloggen. Det är Body Bazar som är en webshop fullproppad med härliga ekologisk produkter för kroppen.
Som ni kanske vet tar jag emot annonsörer/samarbetspartners här på min blogg, men är väldigt "kinkig" med vem/vilka. Jag vill bara ta emot annonser från företag och produkter som jag själv använder, tror på eller skulle kunna tänka mig att använda. Det är mycket viktigt för mig. Spelföretag, casinon, tvivelaktiga bantningsprodukter, obskyra hälsopreparat och liknande göre sig icke besväret - jag har tackat nej till ett stort antal och kommer att fortsätta med det.

Något som jag personligen förespråkar och använder är ekologiska produkter - både att äta och att använda till hud- och skönhetsvård. För faktum är att egentligen ska vi inte smörja något på eller tvätta våra kroppar med som vi inte skulle kunna stoppa i munnen. För oavsett om du äter något eller har det på din kropp kommer produkten med alla sina beståndsdelar in i din kropp och dina celler.

Jag har själv ännu inte provat någon av Body Bazars produkter, men kommer att göra det inom en snar framtid. Mest nyfiken är jag på "Lulus Chocolate Body Butter" (där finns verkligen en risk för att jag stoppar i munnen också), "Hallon och Sötmandel Ansiktsskrubb" och även "Eliah Sahils 100 % ekologiska schampo". Jag återkommer med utlåtande när jag har provat.

Hanan som driver det nystartade företaget Body Bazar är smart nog att koppa en blogg till sin webbutik . Bloggen heter "Body Bazar - Din guide till en hälsosam, naturlig & grön livsstil" och den är verkligen läsvärd med en härlig blandning av skönhet, kroppvård, ekologi och hälsa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...