onsdag 3 augusti 2011

EN VECKA MED GRÖNA KUREN

Nu har jag kört Gröna Kuren i en vecka, och det känns jättebra. Jag har bra med energi och är definitivt inte hungrig. Det finns ju så mycket gott att äta.
Det enda som jag saknar, är kaffe och choklad - men det saknar jag alltid ;-). Men jag känner inget sug efter det. Är inte sötsugen alls.
I kväll ska jag baka mina Frökex och göra någon god fetaoströra att ha på. Det är gott med lite salt i värmen.

Följ gärna Gröna Kuren med Ulrika Gabriel på Facebook. Där är flera medlemmar som delar med sig av tips och recept. Du behöver ju inte följa kuren rakt av, om du inte vill, men du kan låta dig inspireras av alla gröna recept. Kanske har du egna favoriter som du kan dela med dig av?

Jag kommer att köra Gröna Kuren i minst en vecka till. Häng med!

5 kommentarer:

 1. Hej hej!
  Har du gått ner något i vikt av den här gröna kuren??

  SvaraRadera
 2. Louise - Bra fråga! Jag vet faktiskt inte, för jag brukar inte väga mig. Anledningen till att jag gör kuren är för att rensa kroppen och boosta med lite ny energi. Men jag kan tänka mig att jag säkert har gått ner något kilo kanske på en vecka. Det känns att jag har blivit av med vätska i kroppen.

  SvaraRadera
 3. Ok tack för ditt svar. Man kanske skulle ta och pröva den här gröna kuren och se =)

  SvaraRadera
 4. Men du glömmer väl inte UTMANINGEN du fått av Fitnessbabe. Ser din räknare står bara på 2. Min står redan på 4. Häng med nu...

  SvaraRadera
 5. Lousie - prova gärna och se vad du tycker :-).

  Hälsofokus - Första dagen var jag ute i nästan en timme och körde ett konditionstest i löpning samt intervallträning, i går var jag ute i en och en halv timme och powerwalkade med vikter på handleder och vrister. I dag vilar jag med gott samvete.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...