onsdag 3 augusti 2011

JAG HAR LYSSNAT PÅ: VERKTYGSLÅDA FÖR VARDAGEN av Emma Pihl

Jag gillar Storytel skarpt. Jag lyssnar gärna på ljudböcker när jag är ute och powerwalkar eller åker bil längre sträckor. På sommaren är det skönt att lyssna när jag är på resande fot eller när jag ligger på stranden.

Nu har jag lyssnat på Emma Pihls "Verktygslåda för vardagen". Det är en ljudbok på 1 timme och 19 minuter där Emma själv läser upp en massa tips, knep och övningar som du kan ha nytta av om du söker mer balans och harmoni i ditt liv.
Riktigt bra tips är det.

Det  här är inte en bok som i första hand ska "sträcklyssnas", som jag gjorde. Om du vill få hjälp av Emmas kloka tips bör du lyssna på ett kapitel i taget och därefter gör du de rekommenderade övningarna.
Det här är en bok jag i första hand skulle rekommendera till dig som inte tidigare har läst böcker i personlig utveckling. Det är en väldigt bra första bok att lyssna på/läsa. Bra uppläst av Emma och lättbegripligt.
Några av de områden som tas upp är:

 • Självkänsla
 • Kreativitet
 • Visioner
 • Avslappning
 • Fokus

3 kommentarer:

 1. Storytel är verkligen fenomenalt. Jag gillar också att lyssna på ljudböcker då jag powerwalkar OCH i bilen. Men även då jag städar och lagar mat.

  SvaraRadera
 2. Hälsofokus - visst är det härligt med ljudböcker :-)!

  SvaraRadera
 3. Ja i allra högsta grad! Det behöver inte nödvändigtvis vara Storytel, det kan vara vanliga ljudböcker oxå!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...