måndag 11 april 2011

TÄVLING - vinn coaching eller bokpaket!

Det slår mig när jag sitter här och tänker tillbaka i tiden (som verkligen har rusat fram) att det nu har gått precis ett år sedan jag sade upp mig som anställd coach och började jobba i egen regi.
Vilket år jag har haft! Så mycket skoj jag har fått vara med om. Så många trevliga människor jag har lärt känna både på "nätet" och IRL. Nya samarbetspartners, nya kunder och en massa skoj! Jag är verkligen lyckligt lottad som kan arbeta med det jag tycker så mycket om. TACKSAM är ett ord som faller lätt på läppen.

Detta måste så klart firas att Ulrika Gabriel Coach & Inspiratör fyller 1 år!
Jag gör det genom att utlysa en tävling.
1:a pris, välj mellan Passionscoachning, Kick-off coachning på distans eller att ner-i-vikt coachas i Form Toppen
2:a pris ett bokpaket med några av mina favoritböcker.

För att vara med och tävla ska du skriva en kommentar om varför just du vill vinna och dessutom skriva om och länka till tävlingen från din blogg eller Facebook.
Tävlingen pågår till och med 24/4.

Lycka till!

4 kommentarer:

 1. Jag vill vinna Passionscoachning! Jag är 33 år och vet fortfarande inte vad jag vill med mitt liv och känner mig ibland stressad över det. Funderar varje vecka på vad jag tycker är roligt här i livet, vad som är meningsfullt, vad jag vill lägga ner min energi på osv, men jag vill så mycket så jag får ingen ordning på det hela. Hoppas verkligen att jag vinner!

  Länkar till tävlingen från min blogg: http://mrs-ols.blogspot.com (http://mrs-ols.blogspot.com/2011/04/tavling.html)

  SvaraRadera
 2. Jag vill också vinna passionscoaching! Har en 40-års kris kombinerad med att jag inte längre vet vad jag vill eller tycker om... Har väl slarvat bort mig själv helt enkelt. Hjälp mig tillbaka!

  SvaraRadera
 3. Står och stampar på samma ställe och kommer ingen vart med någonting! Jag gör en massa saker som jag egentligen inte vill, har fastnat där. Passionscoaching tror jag skulle ge mig en rejäl knuff i rätt riktning så jag äntligen kan få hoppa över kanten och lämna bekvämlighetszoonen!

  SvaraRadera
 4. Jag skulle vilja vinna "ner-i-vikt coachas i Form Toppen" eftersom jag gått ner 50 kg på 1½ år, men har 15 kg kvar till målvikt och hur jag än gör verkar det inte vilja släppa liksom. Jag har behov av att ändra min självbild från tjock till "normal" och liksom bli JAG. Jag har länkat i min sidobar och håller tummarna!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...