måndag 10 januari 2011

GRATIS GÅ-NER-I-VIKT - COACHNING

Jag söker tre testpersoner som ska joina Chrissan och som är intresserade av att få gratis gå-ner-i-vikt - coachning.
Jag ska testa ett nytt koncept, Form Toppen, som innebär att jag coachar personer som vill ha ha hjälp och stöttning i sin viktnedgång med hjälp av kommentarer på deras bloggar samt personligt mejl med individuella råd och tips.
Coachningen kommer inte att handla om vad du ska äta och hur du ska träna. För det vet du redan. Svårigheten med att gå ner i vikt handlar inte om okunskap idag, utan snarare på mentala hinder. Det är dessa jag tänker bistå med. Du väljer alltså själv om du vill äta enligt någon "metod" (GI, Lchf, Atkins, Vikt Väktarna etc.) eller kanske bara äta mindre och/eller röra på dig mer. Att du mår bra av och dessutom går ner i vikt av att motionera är självklart, så någon form av motion ska också ingå i ditt "program". Du väljer det som passar dig.
I detta läge söker jag alltså tre personer ytterligare som ska få tjänstgöra som "testpatrull" och få göra en utvärdering - deltagandet är GRATIS.
Då det redan nu är många som har anmält sig så kommer jag att lotta ut deltagandet. De som inte har turen att vinna i lottdragningen kommer senare under våren att få ett mycket förmånligt erbjudande på samma koncept. Du har alltså mycket att vinna på att anmäla dig om du är intresserad.
Form Toppen startar den 31 januari. Sista dag att anmäla sig är 23 januari.
Läs mer om vad som krävs och anmäl dig i inlägget HÄR.

1 kommentar:

  1. Ja inte för att jag behöver gå ner speciellt mycket i vikt, men det sitter några eländiga kilon o retar gallfeber på mig. Och jag vet precis vad jag måste göra - äta rätt o röra mer på mig...MEN jag får inte med min tankeverksamhet på detta. Tröstäter, mår dåligt, tar nya tag... tröstäter, tappar energi... bla bla bla...
    Hade kanske behövt lite stöd:)
    Kram Ulrika

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...