onsdag 29 december 2010

VILKET FANTASTISKT ÅR...

... jag har haft i år! Blir så glad och lycklig när jag tänker tillbaka på det.
För ett år sedan ganska precis började jag fundera på om jag skulle säga upp mig från min anställning som coach på ett litet coachföretag här i Västerås. Jag tyckte mycket om mitt jobb, men kände att jag hade så mycket mer att ge och att jag vill göra det lite mer på "mitt" sätt = mer föreläsningar och fler och nya samarbeten.
I april i år var jag sedan på gång med mitt eget företag Ulrika Gabriel Coach & Inspiratör. När jag ser tillbaka, så inser jag att jag bara har varit egen företagare i 9 månader snart och att det ändå har hänt så mycket roligt och positivt under den förhållandevis korta tiden.

Jag tror att jag har lyckats med allt som jag har velat göra. Det enda som jag inte har hunnit med av det som har stått på agendan är MARKNADSFÖRING. Det har faktiskt inte funnits tid till det - jag har haft fullt upp med att jobba.
Det jag har gjort under mina första 9 månader som egenföretagare är:

 • Fortsatt skriva och inspirera på min blogg.
 • Skaffat en hemsida (med hjälp av fina Ingela)
 • Startat en Facebook sida - Ulrika Gabriel Coach & Inspiratör
 • Varit ute på en hel del företag med min INSPIRATIONSFÖRELÄSNING som jag erbjuder gratis till företag som är nya kontakter för mig. Det har gett mig många nya kunder, trevliga möten och härliga skratt.
 • Coachat kunder, gamla och nya här i Västerås med omnejd.
 • Coachat kunder på distans ( Sverige, Italien, Österrrike, Kina, Spanien, Australien m.m.) med hjälp av telefon, mejl och Skype.
 • Hållit två Fin Form -grupper: gruppcoachning via en gemensam blogg samt privat rådgivning per mejl. Fokus var hälsa och välmående. En fantastisk metod med gruppdynamik och gemenskap som kan leda till stordåd för den som vill.
 • Varit ute på flera olika nya företag och föreläst och haft workshops.
 • Startat en YouTube kanal.
 • Arbetat med jobbcoachning igen!
 • Dessutom har jag kvar mitt deltidsarbete på Norra Vallbyskolan...
Nu smider jag planer för 2011. Jag kommer att fortsätta på samma bana, men har lite nya tankar och idéer som ska sjösättas. Just nu samlar jag idéer och material till en ny "metod" som kommer att göra stor skillnad för alla de som är intresserade. Den kommer att göra 2011 till det bästa året hittills. Inte illa va ;-)?!
Jag återkommer med mer tankar, och planer inför ett mycket spännande och givande 2011.

6 kommentarer:

 1. Vilket underbart år du har haft Ulrica, grattis till dig som tog steget. Det blir spännande att följa dig under 2011 också, du är en sann inspirationskälla.

  Kram Elvira

  SvaraRadera
 2. Om du hunnit så här mycket under 2010 så ser jag fram emot att följa dig under 2011.
  Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 3. Du är värd GULD!
  Lycka till med 2011
  och tack för din inspiration!

  SvaraRadera
 4. Härligt! Vilket år du haft & så mycket du hunnit!
  Jag hittade din blogg för några dagar sedan och måste säga att den är inspirerande...Tack!
  Önskar dej ett gott slut på år 2010och lycka till inför år 2011!
  Jag ser fram emot att följa dej och bli inspirerad.

  Helena

  SvaraRadera
 5. Elvira - tack vännen för dina fina ord. Du gör mig så glad :-). Stor kram

  Helén - ja har massor av härliga idéer,ska du veta. Jätteroligt om du "hänger på". Jag önskar dig ett fantastiskt 2011. Kram

  Moster Ma - Tack underbara! Du och alla som läser och delar med er till är guld värda för mig.

  Helena - Varmt välkommen hit! Jätteroligt om du vill vara med och dela med dig av dina tankar och erfarenheter. Det berikar. Ett gott slut och en underbart 2011 önskar jag dig.

  SvaraRadera
 6. Underbart Ulrika! Du är värd all framgång nu och kommande år! Angående marknadsföringen så tror jag att den expanderar av sig självt genom din väldigt fina blogg... :) Gott Nytt År till dig!
  Många kramar från Maria

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...