måndag 9 juli 2018

Fixa sommarformen - nu kör vi!

Malin Lundskog och Ulrika Gabriel peppar dig i Fixa Sommarformen 2018


Vad behöver DU fokusera på idag och de närmaste sommarveckorna för att må bättre i slutet av augusti? Din sommarform kan ju handla om så många olika saker:

  • Kanske behöver du röra på dig mer och det är ett gyllene tillfälle att passa på att få in det i din vardag under sommaren när det ofta är lite enklare?
  • Du kanske vill börja träna? På gym? Dra igång ett fotbollslag tillsammans med polarna? Passa på att simma i sjön? Eller ta upp tennisspelandet som du höll på med som tonåring? 
  • Kanske är du redan van att träna men behöver "snäppa upp dig" några nivåer? Du kanske har anmält dig till något lopp eller någon tävling som börjar närma sig och det är dags att ta tag i träningen på allvar?
  • Du kanske behöver tänka tvärt om? Kanske har du varit alldeles för aktiv tidigare och behöver lyssna på kropp och själv och varva ner nu? Slappa mer i hängmatten? Börja meditera? Eller göra Yin yoga?
  • Eller känner du att du behöver få in mer glädje i ditt liv? Vad är det du då kan göra som kommer att få dig att skratta och le oftare, sjunga spontant eller skutta fram av glädje i tillvaron?
  • Det kanske är kosten du behöver se över för att må bättre? Du vet kanske med dig att det blivit lite för många snabba och enkla lösningar som långt ifrån varit hälsosamma alla gånger?
Eller du kanske har helt andra områden som du känner att du vill passa på att jobba med för att må bättre. Du väljer själv och du lägger det på en nivå som passar dig.

Från och med idag och fram till och med sista augusti så kan du få extra pepp, support och inspiration av mig och härliga Malin Lundskog. Malin är en fantastisk hälsoinspiratör med många strängar på sin lyra. Du kan läsa mer om henne här:
Och jag då, Ulrika Gabriel, som driver den här bloggen är utbildad pedagog, beteendevetare, kostrådgivare och coach (jobbar med MI-samtal, KBT och Lösningsfokus) med många års intresse av och erfarenhet av hälsa och välmående på alla plan.
Till min blogg har du redan hittat. Jag finns också här:


Du träffar oss i vår Facebookgrupp som du hittar här: Fixa Sommarformen
Där vill vi skapa ett forum och en gemenskap som peppar alla som är med utifrån var och ens önskemål och förutsättningar. Vi tänker att alla som är med också är delaktiga i varandras framgång. Vi skapar tillsammans ett vinnande team. Välkommen att vara med helt kostnadsfritt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...