tisdag 9 augusti 2016

Den viktigaste framgångsfaktorn vid viktminskning och livsstilsförändringar


Det allra, allra viktigaste att inse vid vilket förändringsarbete som helst är att det inte kommer att gå spikrakt, smärtfritt och busenkelt,
Precis som i livet överlag så går det lite upp och ner i bland.

I Tänk Dig Smal - gå ner i vikt med KBT (klicka för att läsa mer om kursen) så är det en av de viktigaste bitarna vi jobbar med.
För är det något som den "traditionella bantaren" är duktig på, så är det att börja om - på måndag, nästa vecka eller efter semestern.
I TDS behöver vi aldrig börja om eftersom vi aldrig slutar. Vi lär oss förhållningssätt och en livsstil som gör att vi inte klandrar oss själva när det inte går som vi har planerat. Istället funderar vi över vad det var som gjorde att det inte blev som vi hade hoppats.  På så sätt kan vi bättre hantera en liknande situation i framtiden.

Något som blivit tydligt för mig under alla mina år som coach och i alla samtal jag har haft med personer som kan ses som framgångsrika är att deras framgång definitivt inte beror på att de har sluppit misslyckanden. Snarare kanske de har misslyckats (vad nu det innebär) mer än de flesta. Men de har inte låtit det stoppa dem, utan det har gjort dem starkare och de har hela tiden valt att hitta nya vägar och spår. De har inte gett upp. De bara fortsätter.
Det är en framgångsfaktor.

Vill du också bli framgångsrik med att nå hälsa och din drömvikt?
Den 29 augusti drar nästa kurs igång.
Det finns några platser kvar för dig som är intresserad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...