tisdag 28 juli 2015

Delta i Tänk Dig Smal - gå ner i vikt med KBT helt gratis!!!


Kursen Tänk Dig Smal - gå ner i vikt med KBT är en av mina absoluta favoritmetoder att arbeta med då det är så oerhört tacksam för deltagarna.
Kursen pågår under 6 veckor i en hemlig grupp på Facebook. Varje dag får man en ny uppgift att arbeta med och allt handlar om att du ska ändra på dina tankar och ditt ätbeteende. Du kan välja att följa en diet samtidigt om du vill, men det är inte något krav.

Jag vet att kursen är fantastiskt och vill så klart att fler ska få upp ögonen för den. Därför tänker jag till nästa kursstart erbjuda 2 personer att få gå kursen helt gratis mot att de delar med sig av sina resultat i sociala medier.
Antingen är du själv redan aktiv och skriver blogg, har ett Facebookkonto, twittrar, finns på Instagram eller liknande. Eller så är du villig att starta ett eller några konton och dela med dig av din viktresa.
Du kommer också att berätta om ditt deltagande på min blogg, Facebook och Instagram.

För dig som blir uttagen att gå kursen gratis gäller följande:

  • Dela med dig av dina tankar och erfarenheter under kursen minst 3 ggr  per vecka i valfritt/valfria sociala media du använder dig av. Du berättar hur det går för dig, vad du tycker - både positivt och negativt (att det är ärligt och något du själv kan stå för är så klart viktigt). Du får dock inte berätta i detalj vad uppgifterna i kursen går ut på, utan mer övergripande om du vill dela med dig. 
  • Lägga upp en "förebild" där du visar hur du ser ut när kursen börjar. Bilden får gärna vara i bad- eller träningskläder. Efter de sex veckorna har gått (och även under tiden om du vill) ska du också lägga upp "efterbilder".  Det viktigaste är inte att du går ner ett visst antal kilon eller ser ut på ett visst sätt efter kursen. Fokus är på att du ska må bra, känna dig nöjd med dig själv och att du har fått ett bra förhållande till mat och matvanor
  • OBS. Om du inte uppfyller kraven ovan efter kursen är slut, så kommer en faktura på kurskostnaden (fn. 895:-) att skickas till dig efter kursens slut.

Nästa kursstart är den 24 augusti och du kan läsa mer om kursen upplägg och innehåll HÄR.

Låter det som något som passar dig?
Mejla då följande uppgifter till mig (ulrikagabriel(snabela)gmail(punkt) com):

  1. Berätta vad det är som gör att du vill gå just den här kursen och varför det kan vara lämpligt för dig att göra det just nu.
  2. Berätta vilka sociala medier du finns på idag (bifoga länkar), alternativt vilka du är villig att starta konton på om du är en av dem som bli antagen.
  3. Bifoga dina kontaktuppgifter: namn, gatuadress, postnummer och ort, mejladress och telefonnummer.
Två stycken deltagare som får gå kursen gratis kommer att utses. Sista dag för att anmäla sig för gratisdeltagandet är den  8 augusti och "vinnarna" meddelas den 9 augusti.
Övriga som har anmält sig, men som inte blir antagna får en rabattkod som ger 100:- rabatt på kursen som startar i augusti alternativt oktober. Detta gäller även er som redan har anmält er.
För att försäkra dig om en plats i kursen (grupperna brukar bli fullbokade) kan du redan nu anmäla dig. Om du blir en av vinnarna behöver du inte betala kursavgiften, i annat fall får du rabatten på 100:- avdragen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...