lördag 18 april 2015

Mjuk och strålande hy med awardvinnaren Swiss Skin Renewal Kit

Jag har fått möjligheten att genom Buzzador prova den omtalade skönhets- och hudvårdsbehandlingen Swiss Skin Roller och serumet Swiss Skin Rejuvenator.
Jag kan säga att jag generellt är skeptiskt till "föryngrande ingrepp" och till produkter som utlovar underverk för huden. Jag tror att grunden är en bra kost, kosttillskott, fysisk aktivitet och god sömn. Sedan kan vi givetvis hjälpa huden på traven genom närande och välgörande krämer och oljor - gärna av så naturligt ursprung som möjligt.

När jag läste om principen bakom Swiss Skin Renewal Kit (som roller och serum kallas tillsammans) blev jag dock så pass nyfiken att jag ville prova. Principen går ut på att du genom de mikronålar som finns i rollern gör små, små hål i hudens översta lager. Detta gör att en självläkning startar. Samma princip som vid exempelvis stötvågsbehandling där en inflammerad kroppsdel (jag har fått behandlingen mot min inflammerade häl) behandlas så att vävnaden ska gå sönder för att på så sätt hjälpa kroppen att själv starta en läkande process).

Du börjar behandlingen genom att rengöra och desinficera ansiktet och rullar sedan rollern över ansiktet i olika riktningar under några minuter. Sedan applicerar du serumet som innehåller bland annat betaglukan - ett naturligt ämne som hjälper hudens kollagenproduktion, Kollagenet är det ämne som gör huden fast och spänstig. Tack vare alla de mikroskopiska hål som rollern gjort i huden kommer serumet ner på djupet där det gör som bäst nytta.
Även själva läkeprocessen som bildas av den "skadade" huden påskynda kollagenproduktionen naturligt.

Jag har endast provat Skin Rollern i en knapp vecka, men märker ändå tydligt att huden blir väldigt mjuk, smidig och får mer lyster.
Jag hade lite irriterad hud under höger öga, men det försvann efter bara ett par behandlingar. Annars har jag inte någon direkt problemhud, men upplever som många med mig att huden känns lite trist och glåmig efter den långa, mörka och torra (inomhusklimatet) vintern.
Härligt att se att det så enkelt går att ge lite liv åt huden med hjälp av detta verktyg.

Många vittnar om att de har blivit av med acne, eksem, psoriasis och att rynkorna nästan försvunnit helt. Några rynkor har jag allt att rolla på, men jag kan inte säga att jag efter så här kort tid kan se någon markant skillnad. Kanske gör jag det efter några veckors behandling. Annars gillar jag mina rynkor, så jag har inte några problem med dem ;-)
Vinsten för mig är att huden känns mer friska och levande.
Jag kommer att fortsätta att använda rollern och kombinera den med naturlig hudvård som jag har hemma - härliga oljor, sköna krämer och c-vitaminboosta lite extra.

Nu såg jag dessutom att produkterna just vunnit Swedish Beauty Awards och titeln Årets Innovation - Kosmetik. Kul!
Du som är nyfiken och vill läsa mer om produkterna, hur de fungerar och vad andra har tyckt om dem kan göra det här: Swiss Clinic
Såg att det var bra erbjudande nu också ;-).


1 kommentar:

  1. Advarsel ! Swiss Clinic selger produkter fra Kina ! De er farlige og Swiss Clinic er en svindel !

    Se for eksempel dette nettstedet hvor de kjøper produkter

    www.artimis.en.alibaba.com

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...