måndag 13 april 2015

Happy Feet - Tävla om naturliga fotvårdprodukterVåra stackars fötter!
De bär oss varje dag. De tar oss fram och tillbaka. De hålls instängda i strumpor och skor största delen av året - trång och mörkt.
Hur mycket kärlek och omvårdnad ger du dina fötter?
Själv skänker jag ofta en tacksamhetens tanke till mina fötter som jag flitigt använder för att ta mig fram på. Men så mycket kärlek och omvårdnad ger jag dem dessvärre inte.
För under vinterhalvåret gömmer jag ju dem i strumpor och skor, så det är lätt att förtränga deras behov.

Men nu är våren här och nu ska mina och kanske också dina fötter få en riktigt härlig behandling.
Du kan vara med och tävla om ett underbart naturligt fotvårdspaket som kommer från Bodystore.

En vinnare får:

 • Baby Foot - en fotbehandling där du ger din fötter en inpackning med naturliga produkter som gör att de behandlas och torr, trist och hård hud kommer gradvis att falla av och dina nya babylena fötter titta fram. En helt magisk produkt som jag älskar.
 • Fotfil från Eco Bath - suverän att använda både torr och våt. En böjd filyta gör den extra lätt att använda.
 • Fot & Hälkräm från Dr Organic - trötta, torra och spruckna hälar kommer att älska krämen (och dig). Kommer att hjälpa dina fötter att vara babylena och mjuka.
Hur går tävlingen till då?
Jo, du ska här i en kommentar på bloggen eller på Facebook och Instagram där du också kan tävla (tävlar du i alla forum ökar din chans att vinna) skriva och berätta:
 • Hur skulle du vilja tacka och ta hand om dina fötter på bästa sätt?
Tävlingen pågår till den 30 april och vinnaren presenteras den 1 maj i respektive forum (blogg, Facebook, Instagram). Paketet kommer sedan hem direkt i brevlådan till den som utses. Meddela därför din mejladress i kommentaren tillsammans med ditt tävlingsbidrag så att jag kan nå dig om det är du som vinner.


16 kommentarer:

 1. Att ta hand om mina fötter på bästa sätt låter det som att jag kan göra med ovan nämnda produkter :) Jag försöker redan idag köpa det mesta i mat och hudvårdsväg i ekologisk form, men får väl erkänna att mina fötter oftast vårdas med en trist fil och Apotekets klassiska fotsalva. Ibland när andan faller på smörjer jag dock med ekologisk kokosolja eller olivolja och får därefter babylena och fina fötter.

  SvaraRadera
 2. Det där fotpaketet lockar mig skarpt. Det skulle göra så att jag "på egen hand" bättre kunde ta hand om mina fötter. I dagens läge så tar jag på bästa sätt hand om mina fötter, eftersom jag regelbundet går på fotvård. Men med detta "fotpaket" så skulle jag kunna fixa mina fötter helt gratis. Förutom den regelbundna fotvården, så "tittar jag till" mina fötter varje dygn. Jag smörjer dem på daglig basis, vilket gör dem glada och jag tror att de i smyg tackar mig. Det är då som tårna viftar tror jag. Som belöning för alla tusenlappar jag lagt ut på behandlingar, så tycker jag och mina fötter att vi är värda ett riktigt maffigt "Fotvårdspaket"!

  SvaraRadera
 3. Det där fotpaketet lockar mig skarpt. Det skulle göra så att jag "på egen hand" bättre kunde ta hand om mina fötter. I dagens läge så tar jag på bästa sätt hand om mina fötter, eftersom jag regelbundet går på fotvård. Men med detta "fotpaket" så skulle jag kunna fixa mina fötter helt gratis. Förutom den regelbundna fotvården, så "tittar jag till" mina fötter varje dygn. Jag smörjer dem på daglig basis, vilket gör dem glada och jag tror att de i smyg tackar mig. Det är då som tårna viftar tror jag. Som belöning för alla tusenlappar jag lagt ut på behandlingar, så tycker jag och mina fötter att vi är värda ett riktigt maffigt "Fotvårdspaket"!

  SvaraRadera
 4. OBS OBS OBS!
  Jag måste få era mejladresser för att kunna kontakta er vid eventuell vinst!

  SvaraRadera
 5. Jag drömmer om en fotspabehandling på salong, men tyvärr tillåter inte min ekonomi det i dagsläget, så jag brukar sitta i fotbad framför teven, filar, smörjer med Body Shops fotkräm med hampa och så emellanåt lyckas jag övertala sambon att få lite fotmassage.

  SvaraRadera
 6. Försvann mitt bidrag.
  Jag vill borra ner mina fötter i finkornigt sand på en varm strand. Små springa i salt vatten och sedan sitta med fötterna högt och se solen gå ner.
  Ilona_warn@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Jag vårdar ömt mina små fossingar, jag köper tex inte längre snygga, billiga, icke-fotvänliga & hårda skor. Nej, nej nej nej nu unnar jag mina älsklingar sköna, mjuka, fotvänliga & snygga skor, sandaler, stövlar etc. Jag unnar dem sköna bad med Sannas rena såpa lite då och då samt att jag brukar smörja in dem med någon skön fet creme var och varannan kväll.

  Mina fötter skulle må gott av en vår-uppfräschning med fotfil och en bra ekologisk mjukningssmörja innan jag lackar min tånaglar. Är grymt nyfiken på fotfilen och cremen :)

  fridamin[at]gmail.com

  SvaraRadera
 8. Fila, smörja och massera med de bästa produkterna! Unna dem en professionell fotvårdsbehandling inför sandal-säsongen. Det är de värda:)
  Delar också på instagram (pmo_28)
  Hälsningar,
  Pernilla pernillamohlsson@Hotmail.com

  SvaraRadera
 9. Julianna Fredriksson23 april 2015 12:08

  Hej!
  Är gärna med.

  Det enda jag gör är att fila och smörja in fötterna när jag väl kommer ihåg det.
  Har precis inte de bästa fotvårdsprodukterna. Så denna underbara vinst skulle
  göra underverk för mina fossingar.

  På sommaren går man oftasr barfota på grus och gräs.
  Fina fötter och naglar vill man visa när man längs
  stranden går. Då skulle Bodystore hjälpa mig en
  bit på vägen så mina fötter mår bra.

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Jag har jobbat i butik och inom restaurang i många, många år och där står och springer man mycket på hårda golv och bitvis i olämpliga skor. Mina fötter har burit mig länge nu och de förtjänar att bli omhändertagna på bästa sätt. Om jag hade råd till det så skulle jag gå och få professionell fotvård en gång i veckan. Nu har ju inte jag en sådan ekonomi som tillåter det, så jag får göra det bästa jag kan hemma istället och ta lite sköna fotbad och köpa sköna och mysiga tofflor att gå i.
  Camilla
  kubbov30@gavlenet.se

  SvaraRadera
 11. Skönt fotbad med lite olivolja i. Fila bort förhårdnader. Torka av med en handduk och avslutningsvis smörja med en skön fotkräm.
  lydia_sleyman@hotmail.com

  SvaraRadera
 12. Jag skulle vilja unna dem medicinsk fotvård, ge dem ett par snälla skor och låta dem luftas så mycket som möjligt i sommar. Fukt och insmörjning skulle de också få, vilket jag slarvar med nu. :)

  Hälsningar
  Paola

  paola.allegrini@ymail.com

  SvaraRadera
 13. Hej
  Mina fötter blir väldigt bra omhändertagna av min man :)
  Jag har en genetisk bindvävssjukdom som gör mina fötter väldigt ömtåliga så fotvården är jätteviktig! Är alltid på jakt efter nya bra produkter till mina stackars fossingar som så lätt blir ömma, såriga och torra.
  Mvh
  Malin Svensk Björck
  gizmobus@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. Jag skulle vilja tacka mina fötter med produkterna som du tävlar ut! :) Först skulle jag tvätta fötterna & sen skulle jag använda Baby Foot produkten. När produkten har verkat klart & all gammal hud har ramlat av fötterna så skulle jag såklart fortsätta att ta hand om dem genom att fila dem & smörja in dem. :) Dessa produkter skulle mina stackars fötter verkligen må bra av!

  Email: contact@malinbelle.com

  SvaraRadera
 15. genom mycket kärlek och omtanke då de hjälper mig att springa maraton och halvmaraton, de behöver den bästa vården som människan kan ge dem, året-runt.

  SvaraRadera
 16. Jag önskar jag kunde ta mig tiden och verkligen göra en riktig "hemmabehandling" då och då för då blir det så himla mkt lättare att underhålla fina fötter! Tyvärr är jag dålig på att ta mig tiden men behandlingen skulle först bli ett långt härligt fotbad med något bra fotbadsalt, därefter varsamt filande och klippande av naglarna. Skulle avsluta med att låta sambon ge mig fotmassage med en riktigt härlig fotcreme och sedan sova med tunna bomullsstrumpor över natten för att låta det verka extra bra.
  Mvh
  Anna-Märta (stalnave@gmail.com)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...