onsdag 14 januari 2015

Tänk Dig Smal - gå ner i vikt med KBT i ToppHälsaI senaste numret av tidningen ToppHälsa kan du läsa ett reportaget om framgångsrik viktminskning. Där får du träffa härliga Maria Hoffstedt som berättar att hon med hjälp av min distanskurs Tänk Dig Smal - gå ner i vikt med KBT har gått ner 30 kilo.
Maria har känsloätit i hela sitt liv och behövde hjälp med att synliggöra sina tankar som formade hennes ätbeteende. För hon insåg att det inte hjälper att bara lägga om kosten om inte förhållandet till maten och ätandet var sunt.
Maria är en sann förebild och inspirationskälla och du kan följa henne på Instagram som: mittbastajag

Är du trött på att ständigt banta?
Är du trött på att ständigt känna dig misslyckad och missnöjd med din vikt och/eller ditt ätbeteende?

Då är troligtvis distanskursen Tänk Dig Smal - gå ner i vikt med KBT den pusselbit även du behöver för att kunna sluta banta och istället hitta till stärkande tankar och ett sunt ätbeteende.
Nästa kurs startar den 2 mars och vi jobbar tillsammans i ett lite långsammare tempo den här kursomgången. Normalt tempo är en uppgift om dagen under 6 veckor. Den här gången tar vi det lite lugnare och jobbar i 11 veckor.
Du får totalt 42 olika övningar/uppgifter under kursen och jobbar tillsammans med andra i samma situation som du i en hemlig grupp på Facebook där ni har möjlighet att dela era erfarenheter, peppa och tipsa varandra.
Läs mer om kursen upplägg och innehåll och inte minst vad tidigare deltagare har tycket HÄR,
Sugen på att vara med?
Kurserna brukar bli fullbokade, så vänta inte med att anmäla dig, utan mejla dina kontaktuppgifter till mig på: ulrikagabriel(snabela)gmail(punkt)com

För mer inspiration:
Tänk Dig Smal - gå ner i vikt med KBT på Facebook
#Tänkdigsmal på Instragram
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...