måndag 17 november 2014

Sista chansen för kursen 5:2-detox i år!Häng med på årets allra sista 5:2-detox som vi hinner med lagom till jul.
I fyra veckor jobbar vi tillsammans i en hemlig grupp på Facebook. Två dagar i veckan äter du renande och stärkande detoxmat i mindre mängd, och övriga dagar som vanligt.
Du kan förvänta dig att under de fyra veckorna vi håller på att känna dig piggare och fylld av mer energi, samt beroende på din startvikt tappa mellan 3 och upp till 6 kilo.
Det fina är att metoden kommer du utan problem att kunna följa även under jul- och nyårshelgen om du önskar det, samt fortsätta med metoden/dieten som en naturlig och hälsostärkande kosthållning.

Kursen startar den 24 november, men redan denna vecka tjuvstartar vi lite i gruppen på Facebook där ett förberedelsematerial finns tillgängligt och gruppdeltagarna får möjlighet att presentera sig för varandra.

5:2 - metoden har visat positiva effekter på vikten och inte minst för hälsan för många. Den går ut på att du äter som vanligt fem dagar i veckan och minskar ner på kaloriintaget med ca 1/4 två av veckans dagar.
Jag använder mig själv av 5:2 sedan ett år tillbaka men väljer att inte räkna kalorier på mina "2-dagar" utan äter istället ren detoxmat och i mindre mängd.
Metoden låter matsmältningssystemet vila och istället fokusera på annat som kroppen behöver göra - läka, rensa ut och förbränna. Resultatet bli bättre värden vad gäller fetter, blod mm. mer energi och även en viktnedgång för de där det finns utrymme.
På allmän begäran kör jag en sista omgång innan jul i år. Perfekt för dig som vill bli piggare, må bättre till både kropp och själ och som vill gå ner i vikt. Du kan välja att se det som en månads fokus på dig själv och din hälsa för att sedan återgå till tidigare matvanor eller att se det som starten på en ny och hälsosammare livsstil.
Lagom till jul kommer du med stor sannolikhet känna dig piggare, ha gått ner några kilon samt vara betydligt mindre sugen på alla godsaker som serveras under julhelgen.
Metoden kan med fördel bli en del av din kosthållning framöver och den går utmärkt att kombinera med jul- och nyårsfirandet.
Vi håller till i en hemlig grupp på Facebook och kör tillsammans under fyra veckor (ledigt på helgerna). 
Vi startar den 24 november och är klara 20 december.
Detta ingår i kursen:

  • En förteckning över tillåten mat under dina detoxdagar

  • Utbildningsmaterial som handlar om metodens upplägg, varför vi äter som vi gör, vilka effekter metoden kan få på din hälsa, om hur du kan se dina detoxdagar som en helhet, tips och tankar om motion och mycket mera.

  • Massor med recept som passar för dina detoxdagar.

  • En möjlighet att ställa så många frågor du vill till mig eller till dina kurskamrater.

  • Pepp och tips från mig och alla andra deltagare.

Efter en månad kan du förvänta dig att känna dig piggare och lättare, känna mindre hunger överlag och ha förlorat några kilon - hur många är individuellt, men 1 - 2 kilon i veckan är inte ovanligt i inledningsfasen. Tanken är att du ska hitta till en positiv och hälsosam livsstil som du kan hålla dig till framöver för att må bättre på alla plan.
När kursen är slut får alla som vill kostnadsfritt vara med i en annan grupp på Facebook där tidigare deltagare i kursen har gått. Där fortsätter vi att peppa varandra, dela med oss av tips och recept.

Antalet platser till kursen är begränsat. Så länge det går att anmäla sig via Simple Signup finns platser ledig.

Ett gyllene tillfälle för dig som vill avsluta året med mer energi, livsglädje och några kilon lättare.
OBS!

Det här är ABSOLUT INTE en metod jag rekommenderar till den som har haft eller riskerar att få ätstörningar då det laboreras med matmängden. Denna metod kan med alla sannolikhet trigga ätstörningar hos de som har anlag för det.

Av samma anledning är detta inte ett förhållningssätt som jag rekommenderar till barn och ungdomar. De har inte vuxit klart och riskerar att fastna i ett ätbeteende som slår över till självsvält.

Du som är sjuk och medicineras eller har regelbunden kontakt med läkare, bör endast prova detta i samråd med dem.


5:2-detox inför jul 295 kr

Ps. Så länge det går att boka via länken finns det platser kvar. Bara några få i nuläget, så vänta inte för länge om du vill hänga på.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...