onsdag 12 november 2014

Läsa bok i Paddan med Mofibo


Jag har testat e-bokstjänsten Mofibo genom  Buzzador. Jag har varit lite "skeptisk" till att läsa böcker i paddan eller datorn. Jag har nämligen ett långvarigt och intensivt kärleksförhållande till böcker. Jag vill hålla i dem, känna på dem, bläddra i dem, stryka under och skriva i dem (om det är den typ av bok). Det blir inte riktigt samma sak med e-böcker.

Ändå inser jag fördelen med e-böcker. De är lättillgängliga och urvalet är stort.
Jag har ju själv skrivit ett par stycken...
Nu när jag fick möjligheten att prova Mofibo, så bestämde jag mig för att det var ett toppenläge. Jag åker nämligen tåg till och från jobbet varje dag och kan inte tänka mig något bättre sätt att fördriva tiden på än att läsa. Och paddan har jag alltid med mig.

Och jag är ju inte sämre än att jag kan ändra uppfattning.
Jag kommer visserligen att fortsätta att älska "riktiga böcker", men att läsa en bok i paddan på tåget är verkligen toppen. Där har jag också möjligheten att byta böcker när jag vill. Börjar jag läsa någon som inte verkar intressant, så kan jag byta direkt.

Den första boken jag började läsa heter något som spännande som "Omgiven av idioter: hur man förstår dem som inte går att förstå.
För är det något som är spännande så är det kommunikation och att verkligen försöka att förstå personer som tänker logiskt, fast på ett helt annat sätt än jag gör.
Jag känner visserligen inte att min omgivning idag består av idioter - tvärtom, men det är alltid bra att vara förberedd ;-).

Om du är nyfiken på att testa Mofibo, så kan du göra det helt kostnadsfritt under 14 dagar.
De har ett stort utbud av skönlitteratur, klassiker, facklitteratur och annat, så garanterat kommer du att hitta något som är intressant för dig.
Klicka HÄR om du är nyfiken och vill veta mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...