fredag 19 september 2014

Mellanmål på väg - bok av Mia Ånemyr

Mia Ånemyr och Ulrika Gabriel

Härliga Mia Ånemyr har jag haft kontakt med i de sociala medierna i flera år nu och för några veckor sedan hade jag förmånen att få rå om henne alldeles själv en lång stund. Mia är en oerhört inspirerande person som delar med sig av sina erfarenheter och sin kunskap när det gäller kost och hälsa. Och Mia är en tjej som vet vad hon pratar om. Hon har genomgått inte bara en utan två överviktsoperationer. Hon driver nu Lev Ditt Liv där hon jobbar med att hjälp andra personer som är överviktiga och som funderar på att överviktsoperera sig.
Mias mission är att hjälpa  andra till en hållbar och hälsosam livsstil.
Lägg till bildtext

Den här härligt inspirerande boken, Mellanmål på väg är Mias skapelse och det är inspiration både
högt och lågt. Förutom att den innehåller en massa kloka tankar och tips om kost och hälsa så innehåller den också såklart massor med inspirerande recept på mellanmål.
Varför då fokus på mellanmål?
Jo, för att Mia vill visa att det finns massor med bra, nyttiga och inte minst goda alternativ till mellismackan.

Så detta är en bok jag varmt rekommenderar på dig som antingen har funderingar på vad du ska göra med din övervikt - operation? dieter? Eller till dig som vill få nya och nyttiga tips på vad du kan äta till mellis för att kunna strunta i mackor framöver.
Givetvis går dessa mellistips lika bra att använda till frukost, en lättare lunch eller andra tillfällen om du föredrar det.

Du kan beställa ditt eget exemplar av Mellanmål på väg av Mia Ånemyr HÄR. 


2 kommentarer:

  1. Å gulle dig blir varm i <3. Tack fina för dina härliga ord. Så glad att jag har äran också att ha dig fina Ulrika i mitt liv. Kul att du gillar boken ja eller böckerna i boken. Kram Mia

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag undrar hur det är med hampafrön som ju är så nyttiga, kan man baka kakor, muffins, bröd,plättar med dessa? Vilka näringsämnen försvinner/finns kvar vid uppvärmning?
    Tack för fin sida :)!

    Malin

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...