torsdag 21 augusti 2014

Häng med på 5:2-detox i oktober!

En månad tillsammans med likasinnande och intresserade i en grupp på Facebook kan ge dig en både hälsosammare och smalare framtid.
5:2-detox innebär att du två dagar i veckan endast äter ren och stärkande detoxmat i mindre mängd än vanligt - övriga dagar äter du som vanligt. Hälsovinsterna är många:

 • Mer energi
 • Bättre fokus
 • Bättre sömn
 • Viktnedgång
 • Minskat midjemått (och centimetrar på andra ställen av kroppen)
 • Bort med sockersuget
 • Mer lust att äta ren och god mat och mindre att äta skräpmat.
5:2-metoden har också visat sig ha långsiktiga och positiva effekter på blodsocker, blodfetter, blodtryck mm.

Så här säger några av deltagarna som gått kursen tidigare:

" En kurs i både 5:2 och mental styrka. Att lära sig att hantera sitt ätande och framför allt sina känslor kring mat och att behovet av mat inte är så stort. Det är behov av vätska, sömn och avkoppling som jag har lärt mig fungerar för mig. /Maria"

" Jag tror på denna metod av 5:2 och möjligheten att på ett naturligt sätt rensa kroppen. Efter detoxdagen har kroppen känts fräschare. Ett plus är att inte behöva räkna kalorier utan ge kroppen det den behöver i lagom mängd. Maten som är godkänd är fräsch och god. /Jessica"

Om DU vill ge dig själv en härlig månad med 5:2 detox så finns det platser kvar i gruppen som startar den 5 oktober och håller på i fyra veckor. Läs mer om upplägget och innehållet samt anmäl dig via länken nedan:


5:2-detox Oktober 295 kr

1 kommentar:

 1. Mailade dig för kanske två dagar sedan om detta då jag skulle vilja delta (stod att man kunde göra så på tidigare inlägg)
  Men har ej fått svar och jag vill ju inte missa detta :/

  Min mail: madde.marander@hotmail.com

  Vänliga hälsningar,
  Madde

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...