onsdag 30 juli 2014

Trött på att banta och inte lyckas - Tänk Dig Smal är lösningen

Att gå ner i vikt kan vara jättelätt och du kan känna dig supermotiverad - i varje fall de första dagarna. Sedan blir det svårare. Och de vittnar alla jojobantar, dieter och bantningskurser om.
Min önskan är att ALLA ska SLUTA banta!
Problemet är sällan att vi inte vet hur vi ska bete oss utan att det är så svårt att hålla oss till det vi bestämt att vi ska göra - äta mindre av, äta mer av, röra på oss mer osv.

Vi är många gånger experter på att sätta krokben för oss själva och när det gäller mat och matvanor är vi ofta väldigt kortsiktiga i vårt tänk.
För vi kan ju alltid börja banta. Igen. Nästa måndag.

Tänk Dig Smal är kursen för dig som är trött på att testa olika dieter och kurer och inte få mer en kortsiktiga resultat. Det är en metod och teknik som fokuserar mer på dina tankar och dit mat-/ätbeteende än vad du stoppar i dig. Här får du alla de redskap du har saknat tidigare och som har fått dig på fall.
Metoden bygger på KBT (Kognitiv Beteende Terapi) och under alla de år jag har hållit i kursen har jag haft förmånen att få träffa på många lyckliga och nöjda deltagare. Äntligen slutbantat har de sagt!

Kursen hålls under sex veckor i en hemlig grupp på Facebook.
Nästa kurs startar den 8 september. Det går bra att förhandsboka din plats redan nu. Kurserna blir snabbt fullbokade.
Kostnaden är 795:- och du betalar via faktura. Läs mer om kursens innehåll, upplägg och inte minst vad tidigare deltagare har tyckt HÄR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...