onsdag 16 juli 2014

Sanna Ehdin Anandala föreläser i Västerås


En av mina absolut största förebilder inom kost och hälsa är Sanna Ehdin Anandala. Jag har läst alla hennes böcker och följt henne och hennes kloka tankar i många år. Inom många områden har hon varit en föregångare och ibland just därför inte blivit riktigt "trodd på".
Hon var bland annat en av de allra första som varnade för hur farligt sockret var. Då möttes det med stor skepticism, idag vet vi att hon hade rätt.
Sanna är PhD  och immunolog. Hon har skrivet en lång rad böcker och är en mycket inspirerande föreläsare. Hennes bok Den självläkande människan har sålt i mer än 400.000 exemplar. Boken handlar om hur du själv med hjälp av kosten, dina livsval och dina tankar kan läka och bli hel och frisk.

Jag är så fantastiskt glad över att Sanna kommer till min hemstad Västerås och föreläser i höst. Den 27 augusti kommer hon till Stadshotellet där hon kommer att presentera sin nya bok - Den nya självläkande människan. 
Jag kan garantera dig en oerhört inspirerande föreläsning. Kom och lyssna på Sanna och passa på att köpa hennes nya bok. Jag kommer att finnas på plats och hjälpa till med bokförsäljningen.
Antalet platser är begränsat, och intresset är stort, så vänta inte med att boka din biljett om du är intresserad!

Läs mer om Sanna Ehdin Annadala på hennes blogg.
och på hennes hemsida

Klicka HÄR för att läsa mer om föreläsningen och för att boka din biljett.

Hoppas vi ses!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...