lördag 5 juli 2014

5:2-detox augusti - distanskurs på Facebook

Under juni månad körde jag en första testgrupp på distans i min metod 5:2-detox och resultatet blev över förväntan för både min och deltagarnas del. Kraften i att göra något tillsammans är väldigt stark.

Efter en månad med 5:2-detox uppger testdeltagarna att de känner sig piggare, lättare, mer energifyllda och har minskat i både kilon och centimetrar. De allra flesta uppger att de definitivt kommer att fortsätta med den här metoden - helt enkelt för att den har fått dem att må så bra.

5:2-detox bygger på samma principer som "vanlig" 5:2, det vill säga du äter som vanligt fem dagar i veckan och äter betydligt mindre under två. Skillnaden med min metod är att du två dagar i veckan endast äter ren detoxmat (som rensar kroppen och ökar hälsoeffekten) och i mindre portioner. Dock behöver du inte hålla på och räkna kalorier. Det räcker matt fokusera på det nyttiga och i små portioner.

Vi håller till i en hemlig grupp på Facebook och där lägger jag under kursens fyra veckor upp information om hur metoden fungerar, tips och fakta samt massor av goda recept på detoxmat och drycker.
Alla deltagare får också vara med och vara aktiva och dela med sig av bilder, tips, ställa frågor osv. Ju mer aktivitet desto bättre.
Efter de fyra veckorna har du fått den grundläggande kunskapen om hur metoden/tekniken fungerar och kan själv välja om du vill följa den som en ny och hälsosam livsstil.

Det här är ett härligt sätt att avsluta sommaren med att komma i toppform och kunna möta hösten med ny härlig energi.
Kostnad för fyra veckor är 295:-. Du bokar din plats och säkerställer ditt deltagande via länken till Simple Signup nedan. Antalet platser är begränsat, så vänta inte för länge. När bokningslänken är borttagen är kursen full.

Ge dig själv en riktigt skön och energifylld avslutning på sommaren och häng med mig och övriga som bokat sig till augustigruppen!5:2 - detox augusti 295 kr

Nedan ser du lite av den inspirations som delades i gruppen som gick 5:2-detox i juni månad.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...