tisdag 29 april 2014

Vårerbjudande! E-boken 21 dagar till ett EGOlogiskt liv för endast 39:-

Jag vill ge så många som möjligt en möjlighet att få en riktigt härlig vår och en chans att ta hand om sig själva på bästa möjliga sätt. Därför erbjuder jag min e-bok/e-kurs 21 dagar till ett EGOlogiskt liv för endast 39:- (ord. pris 89:-) från nu och hela maj månad.

Att vara EGOlogisk innebär att du lyssnar in vad du själv behöver här och nu och gör det du kan för att ta hand om dig själv. Väldigt många har stor förbättringspotential på det området. Det är många gånger lättare att se till andras behov och önskemål än sina egna. Genom att börja fundera lite mer på vad du kan göra för att må bra själv så kommer du att märka att du mår bättre och orkar mer. En trevlig bonus blir att du på köpet även blir en bättre förälder, partner, vän, kollega etc. Alla vinner med andra ord på att du blir mer EGOlogisk.

Kursen går ut på att du varje dag under 21 dagar gör en liten förändring eller uppgift som får dig att bli mer EGOlogisk.

Klicka på länken nedan och läs mer om bokens/kursens innehåll och beställ enkelt ditt eget exemplar om du tycker att det låter intressant.


    e-bok/e-kurs 21 dagar till ett EGOlogisk liv 39 kr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...