tisdag 18 mars 2014

Vinn steviadroppar från Nutri Nick



Steviadroppar hör verkligen till mina favoriter. Jag använder dem för att söta yoghurt/keso, i kokosgrädden, när jag jag egen glass, när jag bakar eller blandar dem i olika drycker.
Stevia är ungefär 300 gånger sötare än vanligt socker, så dropparna kan användas med försiktighet. Fördelen med dem, förutom att de är väldigt dryga, är att de inte påverkar blodsockret över överhuvudtaget.
Tidigare har jag använt mig av steviadroppar från Sweet Leaf, men nu finns även Nutri Nicks på marknaden.
Dropparna finns i en neutral (söt smak) men även smaksatta med naturliga aromer. Nutri Nick erbjuder förutom de neutrala smakerna:

  • choklad
  • citron
  • hallon¨
  • jordgubb
  • karamell
  • kokos
  • mandel
  • mint

Användartips:
2-3 droppar sötar och smaksätter ditt kaffe eller te, prova toffeesmaken i kaffe!
4 droppar av chokladsmaken i mjölk eller vatten blir sockerfri chokladdryck
5-10 droppar i naturell yoghurt eller kvarg gör det perfekta mellanmålet
10 droppar i dina hemmagjorda raw nötbollar eller nötmjölk ger extra lyxig smak
20 droppar i vispad grädde som fryses så har du gjort glass
30-50 droppar räcker till en hel browniesmet (observera att kakan blir kompaktare utan det vanliga sockret som utfyllnad)
20-30 droppar i en liter mineralvatten och du har sockerfri läsk.

Dropparna finns att beställa på Bodystore.se samt kommer att dyka upp i handeln allt eftersom

Är du sugen på att prova en flaska av Nutri Nicks steviadroppar?
En flaska med valfri smak kan bli din!
För att vara med och tävla vill jag att du i en kommentar till detta blogginlägg skriver vilken smak av dropparna du önskar prova och vad du ser fram emot att använda dem till/i.
Sista dag för ditt deltagande är den 31 mars. Kom ihåg att skriva din mejladress i ditt svar så att jag kan nå dig om det är du som blir den lyckliga vinnaren.

Lycka till!

19 kommentarer:

  1. Jeanette Lidbom18 mars 2014 kl. 07:16

    Jag önskar att jag skulle kunna vinna chokladdroppar (eller nån annan) då jag skulle vilja använda det för att smaksätta goda mellanmål och fredagsmys..

    SvaraRadera
  2. Då vi försöker fasa ut allt socker ur min dotters diet (och vår egen förstås) så skulle jag så gärna testa Steviadroppar med chokladsmak. Hon älskar varm mjölkchoklad och vi gör den nu på havremjölk och sukrin men skulle vara spännande att testa med Steviadroppar också. :-) Tack för all trevlig inspiration!
    namastestudio@live.com /Johanna

    SvaraRadera
  3. Jag skulle vilja vinna den med neutral smak för jag har aldrig testad flytande sötningsmedel. Använder mest sukrin i dagsläget men är inte helt nöjd med bismaken den ger.
    thereze.stjernander@gmail.com

    SvaraRadera
  4. Jag skulle vilja vinna dropparna med chokladsmak. Att ha i kaffet, med mycket varm mjölk i, i fet yoghurt till mellanmål, eller i vispad grädde till fruktsallad. Blir smaskens! maria.fernbom@gmail.com

    SvaraRadera
  5. Jag vill prova dropparna med mintsmak, att ha i chiapudding. Älskar mintsmak och håller nu på att ta bort socker ur min kost. Äter glutenfritt sedan ca 25 år tillbaka. carmareri60@msn.com

    SvaraRadera
  6. Helena i Uppsala
    Mandel!
    Jag brukar baka två olika saker: snabbgifflar och chokladkaka. I kakan brukar jag ofta ha bittermandelessens och alla älskar det! Med Stevia slår jag två flugor i en smäll - sötma och mandelsmak!

    SvaraRadera
  7. Hallon alla gånger!! Den perfekta smaken i morgonyoghurten/-kvargen tillsammans med banan och nötter.

    SvaraRadera
  8. Hej !
    Vad roligt med en massa smaker. Jag skulle vilja prova hallon en smak som enligt mej passar det mesta.Frukost som bak och nyttogodis.
    ;vh Maria F

    SvaraRadera
  9. Hej :) det skulle vara roligt att få vinna smaken karamell. Jag brukar göra glass på frysta bananer, naturell jordnötssmör, honung och lime, och dessa droppar skulle förhöja den söta och nötiga smaken :) Hälsningar, Martina (tina1982.mh@gmail.com)

    SvaraRadera
  10. Svårt att välja man vill ju testa allihopa. Men jag är en riktig jordgubbstjej så det skulle nog passa mig, gott till smoothies, i yougurten & bak. Va roligt att de finns gottans för oss som försöker gå ner i vikt :) rosapyjamas_@hotmail.com

    SvaraRadera
  11. Jag skulle använda mandelsmaken när jag gör mandelmassa till mina semlor! Jag älskar semlor och är glad att det finns sockerfria och vetefria recept. :)

    SvaraRadera
  12. Jag skulle blli jätteglad om jag vann Stevia Drops Choklad och då skulle jag använda dem när jag bakar Choklad och Pecanmuffins med Steviasötad Chokladfrosting
    /Helena

    SvaraRadera
  13. Jag skulle droppa ett par karamell steviadroppar i min hemmagjorde rostade müsli, supermumsigt att toppa över naturell yoghurt. Min mail är pinglan616@gmail.com

    SvaraRadera
  14. Hej ! Tänk om jag hade turen att vinna ...Nån ska ju vinna och nån kan ju faktiskt bli jag ... Spännade att få prova på Stevia sötningsmedel
    Kokos vore ju spännande .. kan tänka mig lite Stevia/kokos i mitt morgon te ..
    Ha det bäst .....

    SvaraRadera
  15. Om jag skulle vinna steviadroppar med chokladsmak skulle jag använda dem i mina mellanmål som exempelvis kvarg med jordgubbar eller chokladproteinbollar :)

    Johanna Unger
    k.johannaunger@gmail.com

    SvaraRadera
  16. Hallon skulle jag vilja vinna, som smaksättning i yoghurt, smoothie, mineralvatten samt extra touch i chokladiga bakverk. Mail anna.paris@gmail.com

    SvaraRadera
  17. Hallon skulle jag vilja vinna, som smaksättning i yoghurt, smoothie, mineralvatten samt extra touch i chokladiga bakverk. Mail anna.paris@gmail.com

    SvaraRadera
  18. Jag skulle gärna testa den neutrala, att ha i bakverk istället för socker. Men om det bara gäller de med smaker så låter kokos spännande, jag äter en del kvarg till mellanmål så det skulle jag använda den till främst, med lite skivad banan eller ananas på :) liie.blogg(at)hotmail.com

    SvaraRadera
  19. Jag skulle vilja prova på kokossmaken.
    Det skulle droppas i både gröt och chiapudding, bakverk och raw-bars. Mumma ;P
    mail: annie.w.074@gmail.com

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...