onsdag 5 mars 2014

Personlig kostrådgivning för dig


Att äta en bra, hälsosam och balanserad kost som är anpassade efter dina behov och dina mål är den viktigaste investeringen du kan göra för dig själv och din hälsa. Det är grunden till allt.
Med rätt kost får du en jämn och bra energi som gör att din kropp själv tar hand om dig på bästa möjliga sätt.
Hur ser din kosthållning ut idag?
Vet du om du får i dit tillräckligt med energi, vitaminer och mineraler?
Vill du upp eller ner i vikt?
Har du problem med inflammatoriska tillstånd som reumatism, diabetes, värk etc.?
Jag kan hjälpa dig att se över hur din kosthållning ser ut nu och tillsammans kan vi komma fram till hur du kan förändra och förbättra den för att du ska nå dina hälsomål.

Min övertygelse som kostrådgivare och häloscoach är att det inte finns en kosthållning som passar alla, utan vi måste se på dina individuella behov. 

Under en månad jobbar vi tillsammans och ser till att du får bästa möjliga start på ditt fortsatta hälsosamma liv. Det här ingår:
  1. Ett scanningsmaterial där du får svara på frågor och uppge vad du har för tankar kring din kost som den ser ut nu, hur du mår fysiskt och psykiskt, om du har några överkänsligheter eller sjukdomar att ta hänsyn till samt vad du önskar uppnå med din kostförändring.
  2. Tillgång till en kostdatabas där du under en veckas tid registrerar det du äter. Där har jag sedan möjlighet att göra en analys på det du äter och kan se hur det matchar dina behov och dina önskemål.
    Då kan jag avgöra om du har en bra balans i det du äter, får i dig tillräckligt med eller för mycket energi (kcal) och hur din kost generellt ser ut.
  3. Ett första avstämningssamtal per telefon då vi går igenom resultaten av kostanalysen. Du får självklart också en skriftlig summering. Där får du också riktlinjer för hur du kan förändra och förbättra din kost. Du har möjlighet att fortsätta att registrera kosten under flera veckor framöver om du önskar, som ett hjälpmedel för dig, men det är inget krav.
  4. Du får måltidsförslag på bra frukostar, luncher, middagar och mellanmål.
  5. Ytterligare ett scanningamaterial för dig att fylla i efter två veckor.
  6. Ett sista samtal där du får riktlinjer efter hur det har gått under tiden och de behov du har framöver.
Kostnaden för detta är en hälsoinvestering på 1495:-. Betalas mot faktura.
Friskvårdsbidrag på ditt företag kan godkänna denna typ av kostnad.

Låter det intressant för dig? Jag tar emot nya klienter i mån av tid, så kontakta då mig per mejl med din förfrågan: ulrikagabriel(snabela)gmail(punkt)com
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...