fredag 3 januari 2014

KBT - ETT KRAFTFULLT VERKTYG VID VIKTMINSKNING


Den 13 januari drar jag igång årets första distanskurs i Tänk Dig Smal - gå ner i vikt med KBT.
Kursen är nästan fullbokad så när som på ett par platser nu, så du som är sugen bör inte vänta längre utan göra slag i saken och anmäla dig.

Tänk Dig Smal baserar sig på kognitiv beteendeterapi (KBT) som har visat sig vara mycket verkningsfullt för att förändra människors tankesätt inom många olika områden. Då metoden bygger på att du ska lära dig att förändra dina tankebanor så att de hjälper, inte stjälper dig, är det en oerhört effektiv metod som kan användas för många olika problemområden. Att använda KBT som metod i just viktminskningsprogram har visat sig vara mycket effektivt. Flera vetenskapliga studier har påvisat bättre resultat av just KBT-program än från andra typer av viktminskningsprogram.
KBT bygger på att våra tankar om oss själva och tillvaron påverkar vårt sätt att agera och må. Med KBT kan du lära dig att identifiera dina saboterande tankar och styra om både tanke och handling så att du tar kontroll. KBT lär dig att lösa problem, och personer som ständigt försöker att gå ner i vikt (och misslyckas) tenderar att ha många problem.


Läs mer om upplägg och innehåll HÄR.

Mejla namn, adress, telefonnummer och mejladress till: ulrikagabriel(snabela)gmail(punkt)com för anmälanVore inte det här en skön känsla?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...