måndag 30 december 2013

VILL DU OCKSÅ KOMMA I SMALJEANSEN OM SEX VECKOR?

Den 13 Januari drar jag igång ännu en omgång av min populära distanskurs Tänk Dig Smal - gå ner i vikt med KBT, på Facebook. Jag har tappat räkningen på hur många grupper jag har lett vid det här laget, men det handlar om ett 15-tal.

Du som är trött på gamla och icke-fungerande dieter får här de redskap du saknat tidigare för att både kunna gå ner i vikt och dessutom att behålla den.
Den som vill kan parallellt med kursens innehåll följa en diet för snabbare resultat, men det är inte nödvändigt. Genom att lära dig ett bra kost- och ätbeteende kommer du på sikt att gå ner i vikt ändå - om du har några extra kilon att bli av med.

Du kan läsa mer om kursens upplägg, innehåll och vad tidigare deltagare har tyckt HÄR.

Vill du också komma i dina smaljeans som Anna här på bilden nedan? Anna var med i senaste omgången av Tänk Dig Smal och efter sex veckor satt jeansen som en "smäck".
Nu kan det vara din tur att komma ner i dina för tighta älsklingsjeans eller kanske har du något annat vikt-/hälsomål?

Några platser finns ännu kvar till denna kursstart. Vill du vara säker på att en av dem blir din? Mejla mig då ditt namn, adress, telefonnummer och mejladress till ulrikagabriel(snabela)gmail(punkt)com.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...