tisdag 31 december 2013

2013 BLIR 2014 - summer och planera

Ja, det känns alltid lika konstigt när ett år går mot sitt slut. Man tittar tillbaka och undrar: -Vad var det som hände?!?!?

Jag misstänker att du liksom de flesta andra har både bra och mindre bra händelser och erfarenheter med dig från året som snart är slut. De flesta av oss har också betydligt fler positiva händelser, och det ska vi vara oändligt tacksamma för.

För dig som vill lära dig av livet, som vill utvecklas och ser på framtiden som en möjlighet till att nå nya mål och utvecklas på olika sätt är det näst intill kriminellt att inte göra något form av avslut/summering av året som gått och en plan för hur du vill ha det och vad du förväntar dig av året som kommer - 2014 som står och väntar runt hörnet.
Att tänka tillbaka, fundera, reflektera och summera är självklart bra. Men, ännu bättre effekt får du om du sätter dig ner och skriver ner dina tankar. Då får du distans till tankarna och kan reflektera kring dem ännu djupare. Dessutom kan du återkomma och se hur det går för dig på vägen.

Du kan ladda ner (gratis) mitt ÅRSBOKSLUT 2013 och ÅRSPLAN 2014 genom att klicka på länken nedan. Där har du en del frågeställningar att reflektera över som jag hoppas kan vara till god hjälp för dig. Säkert har du egna punkter som är speciellt viktiga för dig och det du vill uppnå. Lägg då till dem.

Jag passar på att önska dig en riktigt fin avslutning på det här året 2013 och ett alldeles fantastiskt 2014 som blir precis så som du vill ha det. Men kom ihåg att det räcker inte att bara tänka och önska att det ska bli på ett visst sätt - du måste agera och "leva" på det sättet också. När du har skrivit ner dina mål är det upp till dig att kontinuerligt kontrollera och utvärdera att du är på rätt väg. Ibland kanske du måste justera både metod och mål för att det ska bli bra. Men ett aktivt arbete är det, annars blir det ÖNSKEmål och inte MÅL.

Här kan du hämta din: Årsbokslut 2013 och Årsplan 2014.

Skapa dig ett magiskt 2014 - med ljus och värme 
från Ulrika Gabriel


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...