lördag 28 december 2013

TÄNK DIG SMAL- gå ner i vikt med KBT, må bra på alla planLåt 2014 bli året du du ger dig själv en bra grund för hälsa och välmående.
Grunden kommer från dina tankar. När du tänker goda och stärkande tankar kommer du också att kunna ta hand om dig själv på bästa möjliga sätt.
När det gäller mat och matvanor har de flesta kunskap om vad som är bra och vad som är mindre bra, men ändå har vi svårt att leva på det sätt som vi önskar.
Vi äter mat som får oss att må dåligt och som gör att vi går upp i vikt - mot bättre vetande.

Genom att lära dig tänka rätt när det gäller kost och matvanor kommer du också att kunna ändra på ditt beteende. Resultatet blir viktnedgång om du tidigare har vägt "mer än du borde". Du kommer också att få nytta av din förmåga att välja goda tankar och därmed styra ditt beteende även inom många andra områden i livet.

Läs mer om kursens innehåll och upplägg HÄR.
Det finns fortfarande några platser kvar.
Vill du att en av dem ska bli dina?
Vill du få redskap för att slippa allt vad bantning och dieter heter framöver?
Anmäl dig då till kursen genom att mejla: namn, adress, telefonnummer och mejladress, till:
ulrikagabriel(snabela)gmail(punkt)com
Bra och stärkande tankar får dig att agera på ett bra sätt. Ett bra och stärkande beteende får dig att känna dig nöjd, glad och tillfreds med dig själv. När du känner dig nöjd och glad kommer du att fortsättningsvis ha mycket lättare att tänka en massa positiva och stärkande tankar. Genast har du skapat en positiv spiral med goda tankar, ett bra beteende och sköna känslor - KBT med andra ord.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...