tisdag 17 december 2013

TÄNK DIG SMAL - gå ner i vikt med KBT: ny kursstart 13 januari


Nu kan det vara din tur att en gång för alla sluta stressa både kropp och själv med ännu en bantningskur för att gå ner de där kilona du vill bli av med. Tänk Dig Smal - gå ner i vikt med KBT är inte en vanlig bantningskurs/diet. Här fokuserar vi på dina tankar om dig själv, om mat och och på ätbeteende. För visst är det så att du VET vad du borde äta och inte äta för att gå ner i vikt.
Men du vet också att det uppenbarligen inte är så enkelt.

I denna distanskurs som sker i en hemlig grupp på Facebook - tillsammans med andra som är i din situation och som är villiga att peppa, stötta och dela med sig, kommer du att få de redskap du behöver för att aldrig mer behöva fundera på vilken diet som är bäst.
Du kommer att lära dig tekniker och tankehjälpmedel som är verksamma både när det gäller mat och mat(o)vanor men även inom andra områden i livet där du önskar förändring.

Du kan läsa mer om vad kursen innehåller och hur upplägget ser ut HÄR.
Det finns fortfarande några platser kvar i kursen, och är du intresserad av att en av dem blir din, bör du anmäla dig så snart som möjligt.

Så här säger en av deltagarna som gått kursen tidigare efter halva tiden (tre av sex veckor):

" Det är verkligen en fantastisk kurs - olikt allt annat jag provat och just därför känner jag att jag kommer att lyckas denna gången! Det är ju liksom i huvudet allt sitter!
Det är så motiverande o "rakt" - inga om och men...
Det här är skillnaden i mitt liv!
Precis vad jag behöver!!
Tack för det! /Ulrica"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...