fredag 25 oktober 2013

VEM GÖR KOREOGRAFIN TILL DITT LIV?


Jag såg det här underbara lilla filmklippet (klicka på bild eller länk för att se filmen) på de dansande flickorna på nätet för några dagar sedan. Det är bara helt omöjligt att inte bli glad över den livsglada och dansälskande flickan som dansar tvåa från höger.
Flickorna har säkert tränat och tränat under många danslektioner. De har lärt sig rörelser och att med exakthet sätta ner steppskorna i golvet för rätt ljud och takt.
Sen är det då showtime och just den här flickan kan bara inte hålla sig till den återhållsamma koreografin, utan släpper lös helt hejdlöst. Hon ÄLSKAR det och vi kan inte anat än älska hennes dans- och livsglädje.

Sen tänker jag på livet och hur vi själva eller andra tycker att det ska levas (regisseras eller koreograferas) för att liksom passa in och vara så där lagom korrekt. Men är det verkligen så vi vill ha det?
Tänk om vi också vill dansa lite mer efter vad våra hjärtan säger?
Eller vill dansa till en annan sorts musik?

Jag hoppas att denna lilla sötnos inte fick en massa förmaningar för att hon tog egna initiativ under uppvisningen, precis som jag hoppas att du också känner efter vad som är bäst för just dig.
Så länge man inte skadar andra, utnyttjar andra eller gör saker i syfte att enbart själv få vinning på andras bekostnad så tycker jag att fler definitivt borde prova att i sina liv "dansa de danser" som just de just då känner är mest livsbejakande.

Kom igen!
Släpp loss lite extra idag :-)!!!

1 kommentar:

  1. Underbart! Glad blir man, tydligt vem som är stjärnan i sitt eget liv ♥
    /Therése

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...