onsdag 11 september 2013

HÄLSOSMARTA-MAKEOVER: för dig som vill satsa på dig själv och din helhetshälsa


Tillsammans med Josefi Dahlberg arbetar jag med konceptet HÄLSOSMARTA. Vi tycker att det är självklart att hälsa är ett helhetsgrepp och innefattar dessa delar:

Kosten - som ska vara stärkande och ge god energi. Du bör utesluta eller kraftigt minska ner på socker, vetemjöl och komjölk.

Motionen - vi är gjorda för att röra på oss. Du ska hitta den motionsform som passar dig utefter dina förutsättningar och din situation. För en del handlar det om att hitta rätt träningsform och för andra att hitta utrymme för att röra sig mer i vardagen.

Motivationen - det gäller att ha koll på varför du mår bra av att ta hand om dig själv och att ständigt jobba med mentala redskap som håller dig motiverad.

Personlig utveckling - att må bra handlar om både kropp och själ. Vi växer och utvecklas på olika plan genom hela livet. Att ha en bra självkänsla och ett gott självförtroende är en bra grund och de flesta kan jobba med dessa områden för ständig förbättring. Personlig utveckling kan även handla om andra områden som är viktiga för just dig.

Återhämtning - full fart framåt, så ser det ut för många. Att ta sig tid för vila och återhämtning är väldigt mycket viktigare än vad vi förstår. En god sömn, tid för eftertanke och en känsla av balans mellan det du "måste" göra och det du vill göra är viktigt.

Från och med nästa vecka kan du som vill jobba med dig själv och din helhetshälsa möjlighet att få privat rådgivning och ett skräddarsytt program i vår HÄLSOSMARTA - Makeover.

Under 12 veckor får du personlig och skräddarsydd vägledning och coachning av oss via mejl och telefon. Under dessa veckor får du:
  •  Genomföra en personlig scanning av dina behov och önskemål.
  •  En kostanalys och tillgång till ett kostdataprogram.
  • 30 minuters coachingsamtal i veckan.
  •  Ett peppande sms varje vardag.
  •  Arbetsmaterial efter just dina behov.
  •  Avstämning varje vecka, varje månad samt efter 12 veckor.

Allt detta för endast 2995:- (mindre än 250:-/v). Kan delas upp på tre fakturor. Priset gäller under 2013.

Du kan läsa mer om oss, om HÄLSOSMARTA och om vår HÄLSOSMARTA-Makeover på vår blogg HÄLSOSMARTA Josefi & Ulrika
Läs också och inspireras av Monica Stolpe-Nordin som varit vår "testpilot" när vi utvecklat vår metod.

Låter det intressant? Anmäl ditt intresse till: josefiulrika@gmail.com


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...