lördag 16 mars 2013

TÄNK DIG SMAL - SISTA CHANSEN NU I VÅR


Vårens/sommarens distanskurs Tänk Dig Smal - gå ner i vikt med KBT startar den 1 april och pågår fram till 23 juni. Tillsammans med övriga deltagare följer du min blogg (endast tillgänglig för kursdeltagare). Du väljer själv om du vill delta anonymt eller vara offentlig för övriga deltagare.
Innan kursstart får du ett startmaterial att läsa igenom som förklarar upplägget och ger dig tips och redskap som ska hjälpa dig på vägen. Därefter kommer jag på bloggen att varannan dag publicera ett nytt kursavsnitt som du ska jobba med. Några exempel på innehållet:

  • Identifiera dina saboterande tankar.
  • Äta medvetet
  • Socialt ätande
  • Hunger och kontroll
  • Matplanering
  • Matsäker miljö
  • Motion
  • Hantera hunger
och mycket, mycket mer...
Fokus ligger på dina tankar och ditt beteende kring maten. Med stor sannolikhet vet du såsom många andra vad du bör och inte bör äta, ändå är det så svårt att hålla sig till de hälsosamma valen.
I den här kursen får du de redskap du behöver för att få ett sunt förhållande till mat och skaffar dig matvanor och tankehjälpmedel som kommer att hjälpa dig för all framtid - även inom områden som inte handlar om mat.

De som önskar väljer parallellt med kursen en diet att följa. Vilken bestämmer du själv, men det bör vara en hälsosam metod som du kan hålla dig till under en längre tid. Vill du inte följa en diet utan bara väljer att följa kursens upplägg kommer du som bär på några kilon för mycket ändå att märka att de kommer att "rasa av dig".

Läs mer om kursens innehåll och upplägg HÄR.

Sista dag för att anmäla dig är söndag 17/3.
Redan nästa vecka kommer du får ditt startmaterial att sätta dig in i för att du ska förbereda dig på bästa sätt.
Kostnad 795:-(betalas innan kursstart). Anmäl dig tillsammans med en vän och endast en av er behöver betala för sitt deltagande).
För anmälan mejla: namn, gatuadress, postnummer, ort, telefonnummer och mejladress till:
ulrikagabriel(snabela)gmail(punkt)com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...