tisdag 5 mars 2013

NY KURSSTART - TÄNK DIG SMAL

Den första april startar nästa omgång av min distanskurs Tänk Dig Smal och vi håller på fram till 23 juni - sista dag att anmäla sig är 17 mars. Det här är kursen för dig som är TRÖTT på att BANTA! De flesta som går kursen har bantat ett otal gånger tidigare. Många gånger med ett för stunden lyckat resultat, men ganska så snart går man tillbaka till gamla vanor och kilona kommer så sakteliga tillbaka igen.
I TDS får du lära dig att fokusera på det viktiga - din tankar. För handen på hjärtat, visst VET du vad du bör äta och inte bör äta? Visst vet du hur du ska GÖRA för att gå ner i vikt?
Vi har kunskapen, men ändå är det så svårt. Varför?

Jo, det är därför att vi trots våra kunskaper inte har rätt och stärkande tankar med oss.
Mat är så mycket mer idag än bara föda för att göra oss mätta. Mat är glädje och sorg, tröst, ilska, pepp, distraktion och en massa annat. Vi äter mer på grund av vad vi tänker och känner än för att vi är hungriga.
I den här kursen får du lära dig tankar och metoder som kommer att hjälpa dig att få en annan relation till mat och ätande. Du kommer att få lära dig hur du "tar hand om" alla negativa och saboterande tankar som hela tiden talar om för dig att du inte kommer att klara av att nå ditt mål, eller som säger att det gör väl inget att du äter den där pizzan och glasspaketet fast du inte borde - du kan ju börja banta på måndag igen.
Det är en  metod som du kommer att ha nytta av inom många andra områden i livet dessutom.

Läs mer om kursens upplägg och innehåll och inte minst om vad tidigare deltagare har tyckt om den HÄR.

Passa också på att anmäla dig tillsammans med en vän! Då bjuder jag på en av deltagaravgifterna, vilket innebär att det blir halva priset. Dessutom har du från start med dig en peppkompis.


2 kommentarer:

  1. Ja tankens kraft är starkare än vi förstår. Och så lite andra tips och knep som också hjälper till på vägen ;-).

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...