torsdag 7 februari 2013

BAD- OCH SPAKALAS - TIPS FÖR DIG SOM SKA HÅLLA KALAS

Jag är badvakt på yngsta dotterns bad- och spakalas

Min yngsta dotter har nyligen fyllt 10 år och ville ha kalas för sina vänner. Det skulle hon självklart få ha, men det gällde att klura ut något både vettigt och roligt för 10 stycken 10-åringar. Det har blivit lite av en "tävling" det där med att ordna kalas och de aktiviteter som ska göra och prislappen kan utan några som helst problem bli ganska hög. Då sätter jag mig på tvären. Som förälder ska man inte behöva betala några tusen lappar för att barnen ska få ha en rolig stund.

Idéen föddes att vi skulle anordna ett bad- och spakalas. Dottern var positiv. Min tanke var att vi skulle ha kalaset på ett badhus och att alla tjejerna skulle få varsin "goodiebag" med mysiga spaprylar att använda efter badet och få ta med sig hem.
Jag började leta efter någon/några som till en rimlig penning kunde sälja prover till mig att lägga i goodibagsen. Mitt krav var att det skulle vara ekologiska produkter.
Det tog inte lång tid innan jag fick napp av generösa Madeleine på Bodystore.com som sände över en stor låda full av produkter både i provförpackningar och fullstorlek - helt utan kostnad dessutom!
Även Sara på Organics by Sara var oerhört generös och gav mig ett fantastiskt pris på en laddning provprodukter ur hennes egen kollektion.

Kalaset blev lyckat och goodiebagsen med de ekologiska hudvårdsprodukterna blev mycket uppskattade av tjejerna. Det sniffades, tvättades och smörjes med stor frenesi och nyfikenhet. Det lät oh, och ah mest hela tiden.

Tänkte passa på att tipsa om denna typ av kalas till flera som vill hitta på något som både blir uppskattat och som är lätt att genomföra. Kanske rent av en affärsidé för företag som tillverkar/säljer hudvårdsprodukter att sätta ihop små provpåsar med lite olika innehåll till försäljning eller gåva - det är ju bra marknadsföring för dem också.
Jag själv skulle definitivt kunna tänka mig att ordna ett bad- och spakalas tillsammans med mina vänner. Jag får vänta till maj då jag fyller år ;-).

Härlig goodiebag med ekologiska produkter från Bodystore.com och  Organics  by Sara

2 kommentarer:

  1. Hej! jag funderar också något sånt till min dotter som fyller 13 år, men hon vet inte vad för kalas eller party som hon säger. Har du något bra tips vart man kan vara? hon ska bjuda 20 personer, men hon vet inte vart hon ska vara och vad hon ska göra där, snälla hjälp mig komma på något! här är min email som min dotters email,som jag använder och svarar på!, hanna.panna2000@hotmail.se

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...