onsdag 6 februari 2013

QOOLA QVINNORTRÄFF I VÄSTERÅS PÅ ALLA HJÄRTANS DAG

Den 14 februari, på självaste Alla Hjärtans Dag är det dags för Qoola Qvinnor-träff i Västerås på mysiga Global Living (Smedjegatan 13) kl. 17 - 19.

Temat för träffen är inte helt långsökt just HJÄRTAT.
Häng med och lyssna på tre kortare presentationer som alla har anknytning till hjärta och hjärtlighet. Vi som bjuder på dessa heter:

  • Eva-Marie Janelo berättar om sig och sin verksamhet på Neosoma. Hon kommer också att berätta för oss om symboliken i det kinesiska tecknet hjärta.
  • Ulrika Gabriel förklarar varför vi alla mår bra av att vara med EGOlogiska -hjärtliga handlingar mot sig själv och för det egna välmåendet.
  • Birgitta Sandström berättar om sig och sin verksamhet i företaget Nutellus - självklart även det med hjärta och hjärtlighet i fokus.
Inte nog med detta. Vi kommer att äta gott tillsammans också. Du får välja en riktigt god och matig salladstallrik och kaffe på det. Mingel tillhör självklart.
Dessutom, för att det är just Alla Hjärtans Dag, ska alla ta med sig en liten "hjärtlig" present som du tror att en annan Qool Qvinna kommer att uppskatta. Vi kommer sedan att ha ett presentbyte, så alla får med sig en gåva hem den här gången.

Priset för detta är 195:-/ person. Du anmäler dig genom att gå in och betala din avgift via Simple Signup - Klicka HÄR. Anmäl även ditt deltagande på mejl till mig: kontakt@ulrikagabriel.se
Du kan också anmäla dig via vårt Facebook-evenemang (klicka)

OBS. Ingen anmälan är giltig innan pengarna betalats in via Simple Signup.

Hoppas vi ses! Det kommer bli en härlig kväll!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...