måndag 28 januari 2013

RENSA I RÖRAN-UTMANINGEN - V.5

Ja jag fortätter enträget att Rensa i Röran några veckor till. Det är så skönt att bli av med massa skräp och få ordning och reda. Då ska jag ändå erkänna att jag egentligen inte har det extremt stökigt runt omkring mig, utan säkert som folk har mest.
Problemet är ju att vi samlar på oss grejer allt eftersom och då är det så skönt att rensa bort och slänga/ge bort med jämna mellanrum.
Jag tänker hålla på ett par veckor till. Det är inte för sent att hänga på för dig som inte varit med tidigare. Du kan läsa om Rensa i Röran-utmaningen HÄR.

Förra veckan ägnade jag mig åt att rensa min mejlbox.
Det är så skönt att det är nästan tomt där. Jag har skapat olika mappar där jag spar mejl som kan komma till användning framöver. Det som är inaktuellt slänger jag.

Nästa veckas projekt för mig blir en hylla på kontoret som inte riktigt har fått någon bra struktur sedan vi flyttade in i lägenheten för 10 månader sedan (hoppsan ;-)...). Men nu så är det dags.

Vad rensar du den kommande veckan?

Happy Rensning!

2 kommentarer:

  1. Jag har kommit av mig men jag ska hitta tillbaka till rensningen. Jag återkommer med nytt projekt

    SvaraRadera
  2. Jag håller på och rensar i mina skåp.En låda full med ljusstakar och lyktor. Och ändå har jag en hel del kvar :P ja det är nog det jag har svårast för att rensa bort (bortsett vissa saker som barnen haft).Två stora svarta sopsäckar med kläder, en del ej använda som jag också ska skänka bort.Såå skönt det är att rensa.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...