söndag 20 januari 2013

Din EGOlogiska vecka - v.4

Många av oss mår bra av att ägna lite tid och eftertanke åt vad vi behöver för att må bra. Häng med här på min EGOlogiska utmaning och ge dig själv tid och utrymme för att ta hand om dig själv, må bättre och på så vis också bli en bättre medmänniska.

Läs mer om vad utmaningen går ut på och vad du behöver göra för att delta HÄR.

Nu är det dags att planera den kommande veckans EGOlogiska aktiviteter. Känn efter vad du skulle må bra av. Tänk efter vad du har tid och möjlighet att genomföra. Ta fram din kalender och boka redan nu i det du planerar att genomföra. Som du vet behöver det varken vara komplicerat eller kosta pengar. Det enkla är ofta det effektiva.

I min almanacka planerar jag för nästa vecka in:

  • Yoga
  • Avslappningsövning/hypnos
  • Träffa en god vän

Vad skriver du upp i din kalender?

Du som vill ha en extra skjuts på ditt EGOlogiska år, beställ min e-bok 21 dagar till ett EGOlogisk liv. En e-bok/e-kurs där du under 21 dagar arbetar med övningar och tankar som hjälper dig att hitta bra och EGOlogiska vanor som du kommer ha nytta av under hela året (och resten av tiden med). 
Läs mer om 21 dagar till ett EGOlogiskt liv och om hur du beställer ditt exemplar HÄR.
Du som beställer e-boken/e-kursen under januari månad får köpa den för 59:- (ord. pris 89:-). Ange koden EGOlogisk 2013 vid din beställning.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...