söndag 9 december 2012

TACKSAM ÖVER ERT STÖD... allt support och engagemang jag mött i samband med omröstningen till Sveriges Bästa Gröna Bloggar 2012 i kategorin Livsstil. Det var första gången jag blivit nominerad till något sådant och jag känner mig oerhört stolt över det.

TUSEN och åter TUSEN TACK för all er support i omröstningen!!! Jag är alldeles rörd över all den support jag har fått från mina bloggläsare, vänner, FB-vänner och följare, personer på stan. Jag har förstått att ni är väldigt många som har röstat på mig under hela den här tiden. Ändå verkar det stört omöjligt att rå på de som leder för tredje året i rad. Flera personer har uppmärksammat mig på att något verkar egendomligt i rösträkningen och jag har nu förstått hur man faktiskt kan gå in och själv manipulera rösterna med hjälp av en telefon - kanske på andra sätt också. Jag vill inte spela det spelet..
Jag väljer istället att känna en oerhörd tacksamhet över all den värme, alla hejarop och all den tid och energi ni har lagt ner på detta.
Med ljus och värme från mig till er ♥ ♥ ♥


PS! Jag riktar INGEN kritik mot mina "medtävlare" -  OM det är så att röster har "manipulerats", så kan det vara precis vem som helst som gjort det... Jag anklagar absolut inte någon och uppskattar verkligen de andra bloggarna som varit nominerade. Faktum är att jag har fått flera nya favoriter ;-).

2 kommentarer:

 1. Carro Andersén10 december 2012 14:22

  Så här talar en dålig förlorare, Ulrika! Vi är otroligt många som stöttat och röstat på Ekonördarna också och jag har väldigt svårt att tro att Malin och Johan skulle manipulera röstningen. Det som sett "egendomligt" ut med röstningen kanske helt enkelt är att de dragit ifrån dig med raketfart? ;-)
  Du vinner inget på detta, varken sympati eller en första plats. Tycker bara det är tragiskt att du inte kan inse att du inte är bäst trots att "väldigt många röstat" på dig. Du har dessutom inte en eko-blogg i samma anda som dom så man kan ju undra varför du blev nominerad?

  Jag kommer då alltid att fortsätta rösta på dom men nu då du vet hur du gör för att fuska kan du ju ta till den metoden nästa år!

  Mvh Carro

  SvaraRadera
 2. Hej Carro!
  Att det går att manipulera rösterna vet jag. Däremot har jag aldrig sagt att det är Ekonördarna som "manipulerar" rösterna. Jag kom i kontakt med deras blogg nu för första gången i och med denna nominering och tycker att den är kanon. Jag förstår också att det har väldigt många anhängare och med all rätt. Bloggen är toppen!

  Det här är en utmärkelse som självklart är rolig att få, men det handlar inte om liv och död. Däremot är det ju bra om det går rätt till. Och det kanske den har gjort - det kommer att visa sig efter rösträkningen.
  Jag missunnar absolut inte Ekonördarna vinsten - och jag kommer definitivt inte att fuska till mig röster nästa år heller, om jag blir nominerad...

  Mvh Ulrika

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...