måndag 17 december 2012

RENSA I RÖRAN-UTMANINGEN: TREDJE VECKAN

Utrensat från badrummskåpet
Denna vecka tog jag tillfället i akt att både göra "julfint" i mitt badrum och rensat ut bland sådant som var gammalt och kunde kasseras, men även samlat ihop sådant som någon annan kan ha bättre nytta av än jag själv. Det jag samlade ihop av schampoon, tvålar, parfymer etc. kommer jag att lämna till en insamling för hemlösa.
Nästa vecka fortsätter jag att rensa i garderoberna och rensar ut kläder som jag själv inte längre har någon användning för. Även dessa planerar jag att ge bort till bättre behövande.

Är du med i Rensa i Röran-utmaningen?
Det är inte försent att komma med ännu. Vi håller på några veckor till.
Du kan läsa mer om vad det innebär HÄR.
Att rensa ut sådant som du inte själv behöver ger dig dels bättre ordning och koll på dina prylar. Det blir också mer lättstädat och lätthittat. Dessutom skapar du plats och energi för nya saker att komma in i ditt liv - dessa saker måste inte nödvändigtvis vara i form av prylar...
Tycker du att det känns svårt att hinna med?
Börja med något litet och enkelt rensningsprojekt bara: sminkväskan, handsfacket i bilen, en kökslåda eller badrumsskåpet kanske. Du väljer själv.
Det du inte längre behöver själv, men som kan glädja någon annan kan du med fördel ge bort. Det andra slänger/sopsorterar du.

Nästa veckas rensningsprojekt - garderoben

1 kommentar:

  1. Den här veckan blir det kylskåp och skafferi som rensas och snyggas till

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...