söndag 30 december 2012

GOTT NYTT 2013!


Ett år av ditt liv är slut och ett nytt knackar på dörren.
Jag önskar dig en fin avslutning på 2012 och ett firande och "avtackande" av det gångna året som du uppskattar och trivs bäst med - i fest och glam med kända och okända eller hemma själv eller tillsammans med någon du tycker om.
Jag önskar också att du det kommande året verkligen kan förstå kopplingen mellan att det du lägger ditt fokus på (vattnar) också är det som du ger stor plats i ditt liv. Om du känner att du har haft fel fokus tidigare är det dags att fundera på var ditt fokus verkligen ska ligga.
Bestäm dig!
Se till att påminna dig själv - varje dag.
Det går inte av sig själv.... utan kräver ständigt arbete.

Se nu till att 2013 blir det bästa året av ditt liv - so far.
Det är vad jag önskar DIG.

4 kommentarer:

  1. Tack för ett år med intressanta inlägg. 2012 var ett avslutningarnas år när jag tog tag i gamla surdegar som kostade onödig energi. Det låter allvarligare än vad det var men även färdigstickade projekt som bara kräver fästande av trådar eller ihopsömnad tar mycket energi. Likaså att det kommer in fler intressanta böcker än vad som blir färdiglästa. Under 2013 vill jag lära mig att utnyttja min overlockmaskin, att fortsätta läsa av mina böcker och att lyssna inåt. Inte så mycket "sluta med att..." här hos mig. Jag vill fokusera på det positiva.

    Hoppas ditt 2013 blir precis så utvecklande som du önskar, och det är jag rätt så säker på att det blir ;) Du verkar duktig på att ta vara på livet.

    SvaraRadera
  2. Tack fina. Önskar dig ett magiskt nytt år 2013 och så himla kul att få träffa dig i år. Hoppas det blir mer av det i nästa år.
    Kram Mia / Lev ditt liv

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...