onsdag 14 november 2012

NÖJDA DELTAGARE PÅ ALLT FÖR HÄLSAN

Jag och Josefi demonstrerar Superfruits sortiment
Under helgen som gick, eller närmare bestämt den 8 - 11 november gick mässan Allt för hälsan av stapeln på Stockholmsmässan. En mässa för alla som på ett eller annat sätt är intresserad av det breda spektrat som ingår i "hälsa". Jag och Josefi Dahlberg var engagerade av vår favoritsajt på nätet Bodystore.com där vi demonstrerade och bjöd på smakprover från Superfruits sortiment: gojibär, kakaonibs och incabär bland annat. Det var många besökare och Bodystore.com delade ut mer än 2000 uppskattade goodiebags till alla som registrerade sig till deras nyhetsbrev.

En sallad till lunch
Vi passade självklart på att själva gå runt och besöka övriga mässdeltagare och bland annat hälsa på hos våra favorittidningar som var på plats, ToppHälsa, Hälsa och Mat & Hälsa.
Det fanns mycket att vara nyfiken på, bläddra i, dofta, klämma, smaka och känna på. Vi kunde bara konstatera att vi borde haft mer tid på oss för att i lugn och ro hinna med allt som var intressant. Men det får bli nästa år.

Inte nog med att det fanns många intressanta och spännande produkter att titta på, jag fick också träffa en massa härliga och inspirerande människor och slogs av hur härligt det är att kramas så där innerligt som man gör när man är glad att se någon. Det bara "sprutar" av endorfiner då.  Vi träffade bland annat vår vän och inspirerande Ayurvedaläkare Janesh Vaidya, härligt inspirerande Mia Olsson - Lev ditt liv, suveränt engagerade och kunniga Charlotte Hågård på Newstart och underbart inspirerande Christina Nilssson som bland annat sysslar med Chakra Balance Dance samt är en uppskattad konferencier med företaget  Harmonina. Det blev en härlig gruppkram med de sistnämnda.

Josefi Dahlberg, Charlotte Hågård, Ulrika Gabriel och Christina Nilsson

Och sist, men absolut inte minst hade jag och Josefi premiären på vår hälsoinspirations föreläsning:

HÄLSOSMART - vete-och sockerfri för ökad hälsa

Vi höll föreläsningen för en nästan fullsatt salong och det var många intresserade och engagerade åhörare. Under föreläsningen berättade vi om våra egna erfarenheter av hur socker och vetemjöl påverkat oss negativt och hur vi mår nu istället när vi uteslutit det från vår kost. Vi talade också om varför det är så svårt att ändra på våra gamla inlärda matrutiner och hur det kommer sig att vi idag blir sjuka och mår dåligt på olika sätt av maten vi äter.
Många kände igen sig i våra berättelser, var nyfikna och ställde frågor efteråt. Ett minst sagt positivt mottagande kan vi konstatera.

Nu ska vi lansera föreläsningen runt om i landet, så är du, eller känner du någon som är intresserad av att lyssna på oss är det bara att kontakta oss för mer information. Vi kommer gärna till föreningar, vårdcentraler, företag och alla andra som är intresserade för att berätta och inspirera till ett hälsosammare leverne.

Så här trevlig hade vi mest hela tiden

PS. Du får fortfarande hjärtans gärna ge mig din röst (en gång/dag och dator) i omröstningen till Sveriges Bästa Gröna Bloggar 2012 där jag nominerats i kategorin Livsstil. 
och lämna din röst samtidigt som du själv är med och tävlar om fina ekologiska produkter från bland annat Dr. Hauschka, Enkoppte.nu och Grön Gåva- naturlig skönhet & hälsa. Tack för din hjälp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...