torsdag 15 november 2012

MIN BLOGG ÄR NOMINERAD TILL SVERIGES BÄSTA GRÖNA BLOGGAR 2012


Jag är så glad och stolt! Min blogg har nämligen blivit nominerad till Sveriges Bästa Gröna Bloggar 2012 i kategorin Livsstil. Så här lyder motiveringen:

"Du har blivit utvald för att du i din blogg visat ett genuint intresse för fokus på gröna alternativ i vardagen som inspirerat dina läsare. Juryn valde ut just dig då de följt och uppskattat din blogg och därför vill uppmärksamma och tacka dig för att du inspirerar andra att leva lite grönare."

Det är den utomordentligt inspirerande och innehållsrika websajten En lagom dos grönt som anordnar denna omröstning och kategorierna är: Barn & familj, Hem & inredning, Livsstil, Mat & dryck, Mode & skönhet och Organisationsblogg. Känner mig jättehedrad när jag läser igenom övriga nominerade där jag ser flera av mina personliga favoriter bland de olika kategorierna.

Nu behöver jag DIN HJÄLP för att gå vidare i omröstningen. Du kan en gång om dagen gå in och lägga din röst på min blogg (och alla andra som du också uppskattar i övriga kategorier).
Alla som är med och röstar tävlar om fina priser från bland annat: Grön Gåva, DR. Hauschka, Swedish Beauty Factory, Enkoppte.nu.

Några andra bloggar som är med i omröstningen är: Underbara Claras värld, Renée Voltaire, Saltå Kvarn, Harmoni i hemmet, Naturskyddsföreningen, Greenpeace, Håll Sverige Rent m.fl. Förstår ni vilket fint sällskap jag befinner mig i?!?!

Så gå nu in och lägg din röst på Ulrika Gabriel i kategorin Livsstil redan nu och sedan en gång varje dag fram till 25 november. Då håller jag tummar och tår för att du vinner massa fina gröna och sköna priser.

Gå in och rösta på MIN och andra gröna inspiratörers bloggar genom att klicka HÄR.(klicka)

Tack snälla för din röst! Det betyder mycket för mig.

Några av de vinster du kan vinna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...