måndag 12 november 2012

KONJAC SPONGE - rent utan rengöringsmedel

Goodiebag från Body Bazar
Jag har några favortiprodukter jag brukar beställa från den Body Bazar (ekologisk hudvård på nätet), bland annat den underbara African Black Soap. Underbara Hanan som driver Body Bazar är alltid så gullig och plockar ner lite mer godbitar med min beställning. Den här gången lade hon bland annat med en Konjac Sponge - french red clay. Den verkar jättespännande då jag läser på om hur den fungerar och ska användas.

Konjac Sponge är en 100 % naturlig rengöringssvamp som milt rengör och peelar huden i ansiktet och även på kroppen. Den ska även fungera på känslig hud.
Svampen som är torr och hård, men som blir mjuk och "spänstig" då den blötläggs innehåller inga rengöringsmedel - dock sägs den göra rent tillräckligt bra ändå. Det är ju fantastisk! ett rent ansikte utan rengöringsprodukter som samtidigt får en skön, lätt peeling.
Denna svamp innehåller även lera som är full av järoxid vilket rengör huden på djupet, tar bort döda hudceller. Den sägs öka blodcirkulationen, ge hyn lyster, återfukta samt minska synliga rynkor och brustna blodkärl.

Jag ska prova min nu under några dagar och återkommer med hur det fungerar. Känner dock att jag nog lite nu och då vill använda den tillsammans med lite African Black Soap, vilket det också står i beskrivningen att man kan göra om man önskar.

Svampen kan användas många gånger, ungefär tre månader, men bör bytas ut då den blir torr och ospänstig. Den finns alltså att beställa från Body Bazar och kostar 79:-.
Nedan kan du se en film som visar hur svampen fungerar:


1 kommentar:

 1. Hejsan

  Trevligt att intresset för Konjacsponge ökar !

  Vi är svenska importörer och distributör för
  Organickonjacsponge OKS Family
  Välkommen att besöka oss. VI söker även nya återförsäljare av vår produkt.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...