söndag 14 oktober 2012

KOKBOK TILL FÖRMÅN FÖR HEMLÖSA - beställ årets julklapp!

Jag tillsammans med Josefi Dahlberg har i egenskap av Hälsobloggare - vi bloggar tillsammans på "Från Sockebotten till Hälsotoppen", fått den äran att medverka i Magnus Hanssons projekt "Kokbok till förmån för hemlösa".

Magnus är kock och brinner för att göra skillnad här i världen. Genom denna kokbok där recept kommer att samlas från engagerade människor och proffskockar (Alexandra Zazzi, Mathias Dahlgren, Werner Vögeli och Leif Mannerström för att nämna några) kommer de pengar som kommer in från försäljningen att gå till Stadsmissionen i Västerås och Stockholm (50/50).

Den 21 oktober kommer vi som är med i Kokboken att vara i Stockholm för att laga våra recept och fotograferas till boken. Det kommer bli en spännande dag.
Det känns jätteroligt att få vara med i detta projekt. Inte minst därför att resultatet dessutom kommer att ge stor nytta och glädje till personer som behöver det som mest. Personer som har det svårt i sina liv på grund av olika omständigheter. Det kunde lika gärna vara du eller jag...

DU kan också vara med och bidra genom att se till att boken "Kokbok för hemlösa" blir årets julklapp. Köp till dig själv. Köp till din släkt och till dina vänner. Tips andra om att köpa kokboken och ge bort som julklapp, kanske på jobbet, föreningen etc.

"Kokbok för hemlösa" är som sagt ännu inte producerad, men det går alldeles utmärkt att förboka dina exemplar redan nu. Boken kommer att finnas tillgänglig från början av december, med andra ord i god tid före jul.
Om du vill bidra till den goda saken och samtidigt till dig själv och/eller dina vänner få en vacker kokbok full med spännande recept samt tankar från hemlösa, mejla mig din beställning ( personnummer/organisationsnummer, namn, adress, emejladress samt antal böcker du vill ha) till kontakt(snabela)ulrikagabriel(punkt)se.
Alla som beställer en eller flera exemplar hamnar på vår lista på Från Sockebotten till Hälsotoppen (med länk om du har blogg eller hemsida)

Jag och Josefi Dahlberg är genom vår blogg "Från Sockerbotten till Hälsotoppen" ambassadörer för kokboken och ska hjälpa till att sälja så många exemplar vi bara kan.

Var med och bidra du med!!!

Läs mer om Kokbok för hemlösa HÄR.
Följ Kokbok för hemlösa på Facebook,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...