tisdag 19 juni 2012

CREATE A FUN LIVING - ATTRAKTIONSLAGEN & EFT

Lotta Nello Tamba
I söndags var det dags för en inspirerande föreläsning anordnad av Lotta Nello Tamba. Föreläsningen, som egentligen var två olika föreläsningar gick under namnet "Create a Fun Living". Lotta som liksom jag har en "kreativ bakgrund" - vad sägs om designer, kreatör, frisör, coach mm. ville med denna duo-föreläsning dela med sig av det som inspirerar henne. För att göra det på bästa sätt hade hon bjudit in två andra föreläsare, Malin Hammar som berättade om Attraktionslagen och Cilla Lye som talade om EFT.


Jag var nyfiken på att får lyssna på Malin Hammar. Jag har hört mycket gott om henne av andra som har lyssnat på just denna föreläsning. Extra härligt var det då att få mötas av den strålande Malin, som mycket väl kände igen mig trots att vi aldrig träffats. Det är det som är så fantastiskt med de sociala medierna och Facebook. Man är vänner innan man ens har träffats i verkligheten.

Malin Hammar pratar som sagt om Attraktionslagen. Kanske har du läst boken eller sett filmen "The Secret"? De handlar om just attraktionslagen. I korthet kan man förklara denna universella lag med att det du sänder ut en önskan om i universum om -  det får du. Låter det konstigt? Om du får tillfälle att lyssna på Malins föreläsning, så kommer du få allt förklarat för dig. Hon har massor av lysande och humoristiska exempel på hur attraktionslagen fungerar inom de flesta områden - från hur du skaffar dig en lång man till att du får jobbet du drömmer om.
Dessutom berättade Malin om sin fantastiska helande förmåga.

Nästa föreläsare var Cilla Lye som berättade om den spännande EFT tekniken. EFT handlar om att med hjälp av "knackningar" på bestämda ackupressurpunkter på kroppen firgöra energier och på så vis stärka kroppen och tanken eller släppa på blockeringar.
Jag har tidigare kommit i kontakt med denna teknik i arbetet med barn, men det är inget som jag har utövat aktivt själv.
Tekniken kan hjälpa dig att nå dina mål, lindra stress och oro och ta bort smärta. Titta gärna mer på denna instruktionsvideo.

Det var en härligt upplyftande och energifylld kväll på många sätt. Precis sådana man behöver fylla på med lite nu och då.

Malin Hamma och Ulrika GabrielInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...