lördag 5 maj 2012

QOOLA QVINNOR - NÄTVERKET MED OCH FÖR DIG

Qoola Qvinnor ambassadörer


Qoola Qvinnor är ett nätverk av kvinnor och för kvinnor. Det startades av Siv Thuresdotter och har på kort tid vuxit till ett stort nätverk av kvinnor med en vilja och ambition att glädja och glädjas, att ge och få och att inspirera på många olika plan. Qoola qvinnor vill stärka kvinnor till att vilja och våga ta plats och att njuta av det goda i livet.

Qoola Qvinnor har en egen hemsida på nätet där du hittar intressanta artiklar om och av intressanta kvinnor. Där kan du läsa om allt från personlig utveckling till boktips och entreprenörsskap. Vem som helst kan ta del av det inspirerande innehållet på sidan och du kan också helt kostnadsfritt bli medlem i Qoola Qvinnor Qlub vilket ger dig möjlighet att nätverka med andra deltagare, skriva i bloggen och ta del av specialerbjudanden riktade enbart till medlemmar i klubben.

Om du driver eget företag kan du gå med som företagsmedlem och når på så sätt ut till en stor och bred kundkrets med hjälps av Qoola Qvinnorplattformen. Detta för en liten summa i månaden.

Qoola Qvinnors Facebooksida är numera den största sidan på Facebook!!! En suverän möjlighet för dig som vill att vara delaktig och nätverka.

Tanken från början av Siv Thuresdotter var att skapa ett stort och bra nätverket just på nätet med hjälp av alla fördelarna som Internet, hemsidor, bloggar och Facebook ger. Så blev det också och dessutom på kort tid. Intresset för nätverket Qoola Qvinnor tog sig dessutom andra former - det började växa fram en önskan om att träffas även IRL. Detta har idag lett till att Qoola Qvinnor har nätverksträffar på flera orter runt om i Sverige: Stockholm, Göteborg, Malmö, Eskilstuna, Västerås, Halmstad och Trollhätten. Fler städer och träffar är på gång. Jag själv har nöjet att vara Qoola Qvinnor ambassadör i Västerås och tillsammans med Eva-Marie Janelo som är ambassadör för Eskilstuna ordnar vi Qoola Qvinnor nätverksträffar för området Mälardalen.

Varmt välkommen DU också till Qoola Qvinnor!

Här kan du läsa mer:

Hemsida - Qoola Qvinnor
Qoola Qvinnor Qlub
Qoola Qvinnor företagsmedlem
Qoola Qvinnor - Facebook sida


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...